emirasln1 Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 72 16 Aralık 2023 #1 Wonderboy W201s model bir gamepad aldım menüde, oyunda her yerde analog ters algılıyor, aşağı çekiyorum yukarı gidiyor gibi birçok değişik sorun var yardımcı olur musunuz?
Wonderboy W201s model bir gamepad aldım menüde, oyunda her yerde analog ters algılıyor, aşağı çekiyorum yukarı gidiyor gibi birçok değişik sorun var yardımcı olur musunuz?
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 16 Aralık 2023 #2 X360e üzerinden ayar yapın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS emirasln1 Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 72 16 Aralık 2023 #3 BirForumcuKişi dedi: X360e üzerinden ayar yapın hocam. Genişletmek için tıkla... denedim ancak o da gamepadi görmedi.. Artı 0 Eksi
BirForumcuKişi dedi: X360e üzerinden ayar yapın hocam. Genişletmek için tıkla... denedim ancak o da gamepadi görmedi..
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 16 Aralık 2023 #4 emirasln1 dedi: Denedim ancak o da gamepadi görmedi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakın hocam X360enin gamepadi görmemesi garip. Artı 0 Eksi
emirasln1 dedi: Denedim ancak o da gamepadi görmedi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakın hocam X360enin gamepadi görmemesi garip.
KS KS emirasln1 Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 72 16 Aralık 2023 #5 BirForumcuKişi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakın hocam X360enin gamepadi görmemesi garip. Genişletmek için tıkla... x360ce ile girince oyun açılmıyor şimdide.. Artı 0 Eksi
BirForumcuKişi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakın hocam X360enin gamepadi görmemesi garip. Genişletmek için tıkla... x360ce ile girince oyun açılmıyor şimdide..