M mehmut13 Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Merhaba FC 24 satın aldım ve arkadaşımla oynamaya çalışıyorum ama bir türlü oynayamıyoruz. Arkadaş ekleyez ama oyun modlarında davet etme yerinde gözükmüyor. Arkadaşım Xbox'dan ben PC'den oynuyorum. Dosya Ekleri image.png 1,3 MB · Görüntüleme: 28 image.png 836,2 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2024
Merhaba FC 24 satın aldım ve arkadaşımla oynamaya çalışıyorum ama bir türlü oynayamıyoruz. Arkadaş ekleyez ama oyun modlarında davet etme yerinde gözükmüyor. Arkadaşım Xbox'dan ben PC'den oynuyorum.
Çözüm boda 7 Haziran 2024 Oynayamazsiniz, Xbox ve PC olmuyor. Ben de Xbox One S kullanıyorum, arkadasimla PC'den oynayamadik. Kisaca desteklenmiyor.
Oynayamazsiniz, Xbox ve PC olmuyor. Ben de Xbox One S kullanıyorum, arkadasimla PC'den oynayamadik. Kisaca desteklenmiyor.
boda Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 112 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 Oynayamazsiniz, Xbox ve PC olmuyor. Ben de Xbox One S kullanıyorum, arkadasimla PC'den oynayamadik. Kisaca desteklenmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Oynayamazsiniz, Xbox ve PC olmuyor. Ben de Xbox One S kullanıyorum, arkadasimla PC'den oynayamadik. Kisaca desteklenmiyor.
KS KS M mehmut13 Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 boda dedi: Oynayamazsiniz, Xbox ve PC olmuyor. Ben de Xbox One S kullanıyorum, arkadasimla PC'den oynayamadik. Kisaca desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
boda dedi: Oynayamazsiniz, Xbox ve PC olmuyor. Ben de Xbox One S kullanıyorum, arkadasimla PC'den oynayamadik. Kisaca desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.