efeycl Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #1 Merhabalar. Arkadaşım PS4'ten FC 24 oynuyor ben de PC'den oynuyorum çapraz platform olayını bir türlü yapamadık. Her şeyi denedik ve açtık fakat hala bi çözüm bulamadık sebebi nedir?
Merhabalar. Arkadaşım PS4'ten FC 24 oynuyor ben de PC'den oynuyorum çapraz platform olayını bir türlü yapamadık. Her şeyi denedik ve açtık fakat hala bi çözüm bulamadık sebebi nedir?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 14 Şubat 2024 #2 PS4 ve PC arasına çapraz platform yok. PS5 ile var. Artı 0 Eksi
KS KS efeycl Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 Mike_Wazowski dedi: PS4 ve PC arasına çapraz platform yok. PS5 ile var. Genişletmek için tıkla... sitesinden baktığımda gözüküyor çapraz platform yine de teşekkürler Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski dedi: PS4 ve PC arasına çapraz platform yok. PS5 ile var. Genişletmek için tıkla... sitesinden baktığımda gözüküyor çapraz platform yine de teşekkürler
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 14 Şubat 2024 #4 efeycl dedi: sitesinden baktığımda gözüküyor çapraz platform yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor. Artı 0 Eksi
efeycl dedi: sitesinden baktığımda gözüküyor çapraz platform yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor.