Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 35 21 Temmuz 2024 #1 Böyle bir hata alıyorum FC 24'te. Sebebi ve çözümü nedir?
Çözüm Ö Ö özgürrrrv 21 Temmuz 2024 NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24'ü seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız?
NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24'ü seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız?
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24'ü seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24'ü seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız?
KS KS Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 35 21 Temmuz 2024 #3 özgürrrrv dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24'ü seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. özgürrrrv dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24'ü seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Allah razı olsun. Daha dün almıştım ve param boşa gitti diye korkmuştum. Çok sağolun. Artı 0 Eksi
özgürrrrv dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24'ü seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. özgürrrrv dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24'ü seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Allah razı olsun. Daha dün almıştım ve param boşa gitti diye korkmuştum. Çok sağolun.
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 Jellyel7 dedi: Deniyorum. Çözüldü. Allah razı olsun. Daha dün almıştım ve param boşa gitti diye korkmuştum. Çok sağolun. Genişletmek için tıkla... Çözdüysen ne mutlu bana Hocam Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Deniyorum. Çözüldü. Allah razı olsun. Daha dün almıştım ve param boşa gitti diye korkmuştum. Çok sağolun. Genişletmek için tıkla... Çözdüysen ne mutlu bana Hocam