A atilla osman atalay Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 FC 24'te bu hatayı aldım, oyunu 5 dakika oynadığım zaman çöküyor. Epic'ten oynuyorum. Bannerlord'da da çöktü aynı şekilde. Arada da bilgisayar kendini kapayıp geri açıyor böyle yaptığında. Çözümü ne bunun?
FC 24'te bu hatayı aldım, oyunu 5 dakika oynadığım zaman çöküyor. Epic'ten oynuyorum. Bannerlord'da da çöktü aynı şekilde. Arada da bilgisayar kendini kapayıp geri açıyor böyle yaptığında. Çözümü ne bunun?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #11 atilla osman atalay dedi: 2 3 sürüm öncesini nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak indirebilirsin. Artı 0 Eksi
atilla osman atalay dedi: 2 3 sürüm öncesini nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak indirebilirsin.
KS KS A atilla osman atalay Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #12 Einstein dedi: NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... sürücüyü yine silmem lazım değil mi Artı 0 Eksi
Einstein dedi: NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... sürücüyü yine silmem lazım değil mi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #13 atilla osman atalay dedi: Sürücüyü yine silmem lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS A atilla osman atalay Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #14 Einstein dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... çökme sorunu hala devam ediyo başka bir yontemin var mı ? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... çökme sorunu hala devam ediyo başka bir yontemin var mı ?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #15 atilla osman atalay dedi: Çökme sorunu hala devam ediyor başka bir yontemin var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı markan Palit mi? Artı 0 Eksi
atilla osman atalay dedi: Çökme sorunu hala devam ediyor başka bir yontemin var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı markan Palit mi?
KS KS A atilla osman atalay Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #16 Einstein dedi: Ekran kartı markan Palit mi? Genişletmek için tıkla... Hayir galax Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #17 atilla osman atalay dedi: Hayir Galax. Genişletmek için tıkla... 566.36 sürümünü kurup deneyin. Olmazsa ekran kartına undervolt uygulayabilirsiniz. Bazı kişiler sorunu böyle çözmüş. Artı 0 Eksi
atilla osman atalay dedi: Hayir Galax. Genişletmek için tıkla... 566.36 sürümünü kurup deneyin. Olmazsa ekran kartına undervolt uygulayabilirsiniz. Bazı kişiler sorunu böyle çözmüş.
KS KS A atilla osman atalay Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #18 Einstein dedi: 566.36 sürümünü kurup deneyin. Olmazsa ekran kartına undervolt uygulayabilirsiniz. Bazı kişiler sorunu böyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Iı şey undervolt nasi yapiliyor acabaa Artı 0 Eksi
Einstein dedi: 566.36 sürümünü kurup deneyin. Olmazsa ekran kartına undervolt uygulayabilirsiniz. Bazı kişiler sorunu böyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Iı şey undervolt nasi yapiliyor acabaa
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #19 atilla osman atalay dedi: Iı şey undervolt nasıl yapiliyor acabaa. Genişletmek için tıkla... Hiç anlamıyorum bu işlerden araştırabilirsin. Artı 0 Eksi
atilla osman atalay dedi: Iı şey undervolt nasıl yapiliyor acabaa. Genişletmek için tıkla... Hiç anlamıyorum bu işlerden araştırabilirsin.