FC 24 DirectX hatası

scarhzz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır bu hatayı alıyorum. Malum LGS vardı pek ilgilenemedim ama artık ilgilenmeye karar verdim. Haziran temmuz gibi bu hataları almıyordum ama sonra bir gün ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra oyundayken bir anda aşırı şekilde kastıktan sonra oyundan resimdeki uyarıyı (temsili) vermeye başladı ve anında oyundan atmaya başladı. Sonra tekrar güncelllediğimde sorun gider gibi oldu ama nafile ara sahnelerde aynı şey oluyor ve oyundan atıyordu. Bir iki basit çözüm denedim ama düzelmedi şu an oyuna girdiğimde aşırı performans düşüklüğü ve ara sahnelerde oyundan atma var. Çözüm iletirseniz sevinirim.

directx hata.jpg

Donanım özellikleri: GeForce GTX 1650, Intel Core i5-10200H, 16 GB RAM.

Yazılım özellikleri: Windows 11, DirectX 12.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır bu hatayı alıyorum. Malum LGS vardı pek ilgilenemedim ama artık ilgilenmeye karar verdim. Haziran temmuz gibi bu hataları almıyordum ama sonra bir gün ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra oyundayken bir anda aşırı şekilde kastıktan sonra oyundan resimdeki uyarıyı (temsili) vermeye başladı ve anında oyundan atmaya başladı. Sonra tekrar güncelllediğimde sorun gider gibi oldu ama nafile ara sahnelerde aynı şey oluyor ve oyundan atıyordu. Bir iki basit çözüm denedim ama düzelmedi şu an oyuna girdiğimde aşırı performans düşüklüğü ve ara sahnelerde oyundan atma var. Çözüm iletirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2497049

Donanım özellikleri: GeForce GTX 1650, Intel Core i5-10200H, 16 GB RAM.

Yazılım özellikleri: Windows 11, DirectX 12.

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.
Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatın.

Hocam detay verebilir misiniz? Açıkçası bu işlerden biraz çekiniyorum bir şeyi bozarım diye.

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.
Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı