FC 24 Direktör kariyerinde istenilen takıma gitme

Wojaiss

Decapat
Merhaba, FIFA'da teknik direktör kariyer modu oynuyorum ama ne zaman oynasam beni takımdan atıyorlar. Şampiyonlar ligini, Premier ligi de alıyorum ama sırf bir tane Japon oyuncu almıyorum diye kovuyorlar beni bunu teknik direktör kariyer oynayanlar zaten bilir. Nasıl kovulduktan sonra istediğim takıma giderim live editör indirdim ama nasıl çalışacağını anlamadım cheat Engine'de var ama mantığını anlamadım. Yardımcı olacak biri var mı YouTube'da herhangi bir video bulamadım aynı şekil Google'da geçerli yardımcı olur musunuz?

Hocam iyi sosyaller.Sorunun nasıl çözüldüğünü bulabildiniz mi?
Cheat table kuruyorsunuz hocam.

Hocam iyi sosyaller.Sorunun nasıl çözüldüğünü bulabildiniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben burdan yaptım hocam sizde bakarak anlarsınız.

Hocam iyi sosyaller. Sorunun nasıl çözüldüğünü bulabildiniz mi?

İstediğiniz takıma gitmeyi de az uygulamayı araştırın bulursunuz. Şahsen ben öyle buldum ve de diğer özellikleride keşfettim, sizin de böyle yapmanız daha iyi olacaktır eğer bulamazsanız yardımcı olurum tabii.

Çok sağolun hocam deneyeceğim.

PlayStation kullanıcısıyım. İlmek ilmek, özenle takıma parlak oyuncular aldığım Beşiktaş'ımdan, sırf çeyrek finalde Real Madrid'e elendim diye 4 yılın ardından kovuldum. Ardından ligin bitmesine 3 hafta kala Samsunspor'a geldim. Ligin son maçı Beşiktaş'laydı. Benim çocukları 3'leyip gönderdim. Hocalarını yenemediler ve buruk bir şampiyonluk sevinci yaşadılar. Yazın İngiltere Milli Takımı'na gelip Dünya Kupası kazandım ve emekli oldum. Acaba şu sorunu bug ile çözmenin bir yolu var mıdır? PlayStation'da cheat kullanamıyorum.(uzun hikaye için özür dilerim biraz küçük enis senaryoları gibi oldu )

Vallahi dostum kovulmamak için görevler oluyor, şu şu tür oyuncu al ya da şöyle maaşlarını düzenle gibisinden. Ben Cheat Engine kurmadan önce, öyle yapıyordum hep 5 yıl öyle idare ettim. Sonrasında bende final maçını kaybettim diye anında kovuldum. Böyle şeyler yaparak takımda daha uzun süre durabilirsiniz muhtemelen biliyorsunuzdur, ama belki bilmiyorsanız diyeyim dedim. Ben bug falan bilmiyorum şahsen tek bildiğim şey bu hocam kusura bakmayın yardımcı olamadıysam.

Biliyordum hocam zaten yine de teşekkürler artık kafamızda Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz tarzı bir hikaye çizelim bu da böyle bitsin daha iyi ve etkileyici bir FIFA gelene kadar emekli olalım

Biliyordum hocam zaten yine de teşekkürler artık kafamızda Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz tarzı bir hikaye çizelim bu da böyle bitsin daha iyi ve etkileyici bir FIFA gelene kadar emekli olalım
Aynen öyle uzun bir süreliğine teknik direktörlük'ten uzak kalmak lazım. Bu sorununda çözüleceğini sanmam, ancak yeni fifaya benzer olan bir oyun çıkarsa düzeltilir yani uzunca bekliyeceğiz.

Aynen hocam, aslında ben 3 ay öncesine kadar hep FIFA 18 oynuyordum, baktım PS Store'da 800'e düşmüştü, öyle almıştım. Oysaki FIFA 18 kariyer modunda hiç bu tarz kovulma işleri olmuyordu. Neden böyle değiştirmişler anlamadım. Şu an FC24'ün kariyer modunun tek iyi yanı kendine hikaye oluşturabiliyorsun ama oyunsal olarak çok saçma. Bence kariyer başlamadan önce zorluk ayarlama kısmında işten kovulma sıklığını ayarlayabilmemiz lazım. Her neyse, iyi geceler dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…