Yağız Efe YALÇIN Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Selamlar, FC 24'ü arkadaşlarımla vs atarken oyunum çok donuyor. 15-20 saniyede bir donuyor ve başka herhangi bir oyunda bu tarz sorun çıkmadı. Bir çözümü var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
Selamlar, FC 24'ü arkadaşlarımla vs atarken oyunum çok donuyor. 15-20 saniyede bir donuyor ve başka herhangi bir oyunda bu tarz sorun çıkmadı. Bir çözümü var mı acaba?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.824 Çözümler 20 12 Ağustos 2024 #2 Hocam bende de aynı problem vardı fakat sürücüleri güncelleyince düzeldi bir de bir iki tane ayar kapatmıştım deneyin olmaz ise yazın.
Hocam bende de aynı problem vardı fakat sürücüleri güncelleyince düzeldi bir de bir iki tane ayar kapatmıştım deneyin olmaz ise yazın.
Yağız Efe YALÇIN Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 sado01 dedi: Hocam bende de aynı problem vardı fakat sürücüleri güncelleyince düzeldi bir de bir iki tane ayar kapatmıştım deneyin olmaz ise yazın. Genişletmek için tıkla... nası yapıcam peki?
sado01 dedi: Hocam bende de aynı problem vardı fakat sürücüleri güncelleyince düzeldi bir de bir iki tane ayar kapatmıştım deneyin olmaz ise yazın. Genişletmek için tıkla... nası yapıcam peki?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.824 Çözümler 20 12 Ağustos 2024 #4 Yağız Efe YALÇIN dedi: Nasıl yapacağım peki? Genişletmek için tıkla... Hangi sistemi kullanıyorsun AMD mi Intel mi NVIDIA mı atıyorum RTX 4060 driver yazıp indiriyorsun.
Yağız Efe YALÇIN dedi: Nasıl yapacağım peki? Genişletmek için tıkla... Hangi sistemi kullanıyorsun AMD mi Intel mi NVIDIA mı atıyorum RTX 4060 driver yazıp indiriyorsun.
Yağız Efe YALÇIN Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 sado01 dedi: Hocam bende de aynı problem vardı fakat sürücüleri güncelleyince düzeldi bir de bir iki tane ayar kapatmıştım deneyin olmaz ise yazın. Genişletmek için tıkla... bide bilgisayarınmı sürücülerini güncelliyeceğim acaba?
sado01 dedi: Hocam bende de aynı problem vardı fakat sürücüleri güncelleyince düzeldi bir de bir iki tane ayar kapatmıştım deneyin olmaz ise yazın. Genişletmek için tıkla... bide bilgisayarınmı sürücülerini güncelliyeceğim acaba?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.824 Çözümler 20 12 Ağustos 2024 #6 Yağız Efe YALÇIN dedi: Bir de bilgisayarınmı sürücülerini güncelleyeceğim acaba? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam sen işlemci ve ekran kartını yaz ben söyleyeyim.
Yağız Efe YALÇIN dedi: Bir de bilgisayarınmı sürücülerini güncelleyeceğim acaba? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam sen işlemci ve ekran kartını yaz ben söyleyeyim.
Yağız Efe YALÇIN Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 sado01 dedi: Hangi sistemi kullanıyorsun AMD mi Intel mi NVIDIA mı atıyorum RTX 4060 driver yazıp indiriyorsun. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanıyorum
sado01 dedi: Hangi sistemi kullanıyorsun AMD mi Intel mi NVIDIA mı atıyorum RTX 4060 driver yazıp indiriyorsun. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanıyorum
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.824 Çözümler 20 12 Ağustos 2024 #8 Yağız Efe YALÇIN dedi: NVIDIA kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci, ekran kartı ve anakart modeli yazar mısın hocam.
Yağız Efe YALÇIN dedi: NVIDIA kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci, ekran kartı ve anakart modeli yazar mısın hocam.
Yağız Efe YALÇIN Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #9 sado01 dedi: İşlemci, ekran kartı ve anakart modeli yazar mısın hocam. Genişletmek için tıkla... tamamdır bi bakayım hemen sado01 dedi: İşlemci, ekran kartı ve anakart modeli yazar mısın hocam. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Geforce GTX 1660 Ti sadece bunu bulamildim maalesef. Diğerkilerine nereden bakabilirim acaba internetten baktım bulamadım. Son düzenleme: 12 Ağustos 2024
sado01 dedi: İşlemci, ekran kartı ve anakart modeli yazar mısın hocam. Genişletmek için tıkla... tamamdır bi bakayım hemen sado01 dedi: İşlemci, ekran kartı ve anakart modeli yazar mısın hocam. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Geforce GTX 1660 Ti sadece bunu bulamildim maalesef. Diğerkilerine nereden bakabilirim acaba internetten baktım bulamadım.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.824 Çözümler 20 12 Ağustos 2024 #10 İnternetten bakmayın hocam zaten Windows tuşu+r ye basın ve ms DxDiag yazın oradan işlemci ve ekran kartını söyleyin.
İnternetten bakmayın hocam zaten Windows tuşu+r ye basın ve ms DxDiag yazın oradan işlemci ve ekran kartını söyleyin.