FC 24 EA App gamepad algılamıyor

neblmABim

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050,İ5 11. Nesil,8 GB RAM,1.5TB SSD (Casper Excalibur)
Xbox Ultimate Game Pass aldım yanında EA Play üyeliğide geliyor bildiğiniz gibi ve bende FC 24 indirdim fakat kontrolcüyü hiçbir şekilde algılamıyor Steam bile algılamıyor fakat korsan indirdiğim PES 21 tarzı şeylerde algılıyor.

Xbox Ultimate Game Pass aldım yanında EA Play üyeliğide geliyor bildiğiniz gibi ve bende FC 24 indirdim fakat kontrolcüyü hiçbir şekilde algılamıyor Steam bile algılamıyor fakat korsan indirdiğim PES 21 tarzı şeylerde algılıyor.

Gamepad bilgisayara bağlanıyor mu ilk önce ona bakın eğer bağlanıyorsa gamepadinizin modelini yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.

Gamepad bilgisayara bağlanıyor mu ilk önce ona bakın eğer bağlanıyorsa gamepadinizin modelini yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.

Evet bağlanıyor markası wonderboy diye bir marka uzun süredir kullanıyorum yani eski PS3 kolu tarzı.

Evet bağlanıyor markası wonderboy diye bir marka uzun süredir kullanıyorum yani eski PS3 kolu tarzı.

Hocam o tarz kolları FC 24 ve FC 23 algılamıyor FC 21 algılayabilir ama FC 24 de oynayacaksanız XOutput uygulamasını öneririm internette kullanım videoları var bakabilirsiniz bu uygulama kısaca sizin PS3 kolunu Xbox One kolu olarak FIFA'ya tanıtıyor bu uygulama dışında başka uygulamalarda var ama en iyisi bu yapamazsanız yazabilirsiniz veya başka uygulama deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı