Çözüldü FC 24 (EA FC 24) kontroller bir süre sonra bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

LaVidaFramocca

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, oyunu açıyorum ve ilk maç sorunsuz geçiyor ikinci maçın ortalarına geldiğim zaman genellikle kontroller bir anda sapıtıyor (klavye ile oynuyorum) çapraz yöne gitmiyor, tek yöne doğru koşabiliyor spriti bozuyor böyle saçma şeyler yaşıyorum. Bu bozulma süresi hiç değişmiyor genel olarak hep 2. maçın ortasında.

Bilgisayarım yeni, R7 7900 işlemci, RX 7800 XT ekran kartım mevcut.

Çözüm
B650 kullanıyorum anakart olarak ve Wi-Fi antenlerini iyice sıkınca Aygıt Yöneticisi kendini yenilemeyi bıraktı ve sorun çözüldü ;D bu da tarihe ve internet arşivine bir not olarak geçsin benden başka nette bu problemi yaşayan kimse olmamasına rağmen analizlerim sonucunda kendim çözmeyi başardım.

çözüm 2: aygıt yöneticisinden AMD'nin sesle ilgili olan donanımlarını kaldırınca da çözüldü.

Çözümlerin hiç biri işe yaramadı, en son bilgisayarın fişini çekip 15 sn başlatma tuşuna basılı tuttum, kondastör şiştiği için yapıyor.
B650 kullanıyorum anakart olarak ve Wi-Fi antenlerini iyice sıkınca Aygıt Yöneticisi kendini yenilemeyi bıraktı ve sorun çözüldü ;D bu da tarihe ve internet arşivine bir not olarak geçsin benden başka nette bu problemi yaşayan kimse olmamasına rağmen analizlerim sonucunda kendim çözmeyi başardım.

çözüm 2: aygıt yöneticisinden AMD'nin sesle ilgili olan donanımlarını kaldırınca da çözüldü.

Çözümlerin hiç biri işe yaramadı, en son bilgisayarın fişini çekip 15 sn başlatma tuşuna basılı tuttum, kondastör şiştiği için yapıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı