A Alav Femtopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 FC 24'e giriyorum, oyun kolum Logitech F710. Ana menüde kendiliğinden yukarı doğru atama yapıyor. 2 gündür uğraşıyorum, bir çözüm bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2024
FC 24'e giriyorum, oyun kolum Logitech F710. Ana menüde kendiliğinden yukarı doğru atama yapıyor. 2 gündür uğraşıyorum, bir çözüm bulamadım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 19 Şubat 2024 #2 Bazen fare imleci görünmese de ekranda kalıyor, imleci kenara çekerek denediniz mi gamepadi?
A Alav Femtopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Bazen fare imleci görünmese de ekranda kalıyor, imleci kenara çekerek denediniz mi gamepadi? Genişletmek için tıkla... Evet evet onu da denedim ama maalesef onunla ilgisi yok çok nadir bazen kendiliğinden düzeliyor anlam veremedim
Metin Eren Türkmen dedi: Bazen fare imleci görünmese de ekranda kalıyor, imleci kenara çekerek denediniz mi gamepadi? Genişletmek için tıkla... Evet evet onu da denedim ama maalesef onunla ilgisi yok çok nadir bazen kendiliğinden düzeliyor anlam veremedim