F4RAB1 Centipat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Oyunu bir kere silip yükledim 2 kere doğruladım ama çözülmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Oyunu bir kere silip yükledim 2 kere doğruladım ama çözülmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
Melille Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 537 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Aynı sorun bende de var ve doğrulamada da düzelmedi. Tonla para veriyoruz oyundaki hataya bak. Eğer çözümü bulduysan beni de bilgilendir lütfen.
Aynı sorun bende de var ve doğrulamada da düzelmedi. Tonla para veriyoruz oyundaki hataya bak. Eğer çözümü bulduysan beni de bilgilendir lütfen.
F4RAB1 Centipat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 Melille dedi: Aynı sorun bende de var ve doğrulamada da düzelmedi. Tonla para veriyoruz oyundaki hataya bak. Eğer çözümü bulduysan beni de bilgilendir lütfen. Genişletmek için tıkla... Bir ara düzelmişti ama yine bozuldu umarım FC25'te aynı hata olmaz.
Melille dedi: Aynı sorun bende de var ve doğrulamada da düzelmedi. Tonla para veriyoruz oyundaki hataya bak. Eğer çözümü bulduysan beni de bilgilendir lütfen. Genişletmek için tıkla... Bir ara düzelmişti ama yine bozuldu umarım FC25'te aynı hata olmaz.