ardakrgz Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 FC24 de ortalama 140 150 FPS alıyorum oyun için Slow Motion gibi kasmalar oluyor bir anda FPS 60 70'lere iniyor sebebini bilen var mıdır?
FC24 de ortalama 140 150 FPS alıyorum oyun için Slow Motion gibi kasmalar oluyor bir anda FPS 60 70'lere iniyor sebebini bilen var mıdır?
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Yer Fox River 1 Kasım 2023 #2 ardakrgz dedi: FC24 de ortalama 140 150 FPS alıyorum oyun için Slow Motion gibi kasmalar oluyor bir anda FPS 60 70'lere iniyor sebebini bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Optimizasyon sorunu var FC 24'te.
ardakrgz dedi: FC24 de ortalama 140 150 FPS alıyorum oyun için Slow Motion gibi kasmalar oluyor bir anda FPS 60 70'lere iniyor sebebini bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Optimizasyon sorunu var FC 24'te.
ardakrgz Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 GainEager dedi: Optimizasyon sorunu var FC 24'te. Genişletmek için tıkla... Herkeste mi var bir tek bendemi kafayı yiyeceğim bir çözümü olması lazım.
GainEager dedi: Optimizasyon sorunu var FC 24'te. Genişletmek için tıkla... Herkeste mi var bir tek bendemi kafayı yiyeceğim bir çözümü olması lazım.
Q qalawzi Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #4 ardakrgz dedi: Herkeste mi var bir tek bendemi kafayı yiyeceğim bir çözümü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kanka çözebildin mi?
ardakrgz dedi: Herkeste mi var bir tek bendemi kafayı yiyeceğim bir çözümü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kanka çözebildin mi?
ardakrgz Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #5 qalawzi dedi: Kanka çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Sildim yükledim düzeldi arada yapıyor ama eskisi gibi değil.
qalawzi dedi: Kanka çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Sildim yükledim düzeldi arada yapıyor ama eskisi gibi değil.
Q qalawzi Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #6 ardakrgz dedi: Sildim yükledim düzeldi arada yapıyor ama eskisi gibi değil. Genişletmek için tıkla... ben yeni indirdim de oynanamayacak seviyede slow motion var ilk defa karşılaşıyorum
ardakrgz dedi: Sildim yükledim düzeldi arada yapıyor ama eskisi gibi değil. Genişletmek için tıkla... ben yeni indirdim de oynanamayacak seviyede slow motion var ilk defa karşılaşıyorum