KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.469 Makaleler 1 Çözümler 12 25 Kasım 2023 #1 FC 24 almak istiyorum ama oyun zaten kütüphanende diyor. Çünkü Game Pass'im var. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Kasım 2023 #2 KiloZuluSierra dedi: FC 24 almak istiyorum ama oyun zaten kütüphanende diyor. Çünkü Game Pass'im var. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kütüphanene git ve oradan indir.
KiloZuluSierra dedi: FC 24 almak istiyorum ama oyun zaten kütüphanende diyor. Çünkü Game Pass'im var. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kütüphanene git ve oradan indir.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.469 Makaleler 1 Çözümler 12 25 Kasım 2023 #3 sukuterkopke dedi: Kütüphanene git ve oradan indir. Genişletmek için tıkla... Ben satın almak istiyorum. Zaten bende gamepass ten dolayı 1 aylığına var. Satın alıp ölümsüzleştirmek istiyorum. O kadarını bende biliyorum.
sukuterkopke dedi: Kütüphanene git ve oradan indir. Genişletmek için tıkla... Ben satın almak istiyorum. Zaten bende gamepass ten dolayı 1 aylığına var. Satın alıp ölümsüzleştirmek istiyorum. O kadarını bende biliyorum.
A Anilcnn Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 Bende de aynı sıkıntı var çözebildin mi Game Pass'te gözüktüğünden dolayı aldırmıyor yeni hesapla denediğimde de EA Play istiyor.
Bende de aynı sıkıntı var çözebildin mi Game Pass'te gözüktüğünden dolayı aldırmıyor yeni hesapla denediğimde de EA Play istiyor.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.469 Makaleler 1 Çözümler 12 25 Kasım 2023 #5 Anilcnn dedi: Bende de aynı sıkıntı var çözebildin mi Game Pass'te gözüktüğünden dolayı aldırmıyor yeni hesapla denediğimde de EA Play istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun bizle alakalı değil ea firması fc 24 başta olmak üzere çoğu oyunun fiyatını güncellemek üzere satıştan kaldırmış. rezillik...
Anilcnn dedi: Bende de aynı sıkıntı var çözebildin mi Game Pass'te gözüktüğünden dolayı aldırmıyor yeni hesapla denediğimde de EA Play istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun bizle alakalı değil ea firması fc 24 başta olmak üzere çoğu oyunun fiyatını güncellemek üzere satıştan kaldırmış. rezillik...