yemre061 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Merhaba FC 24 indirdim Game Pass'ten kol bağlayamıyorum Xbox360CE'den de sorun veriyor.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.838 Makaleler 2 Çözümler 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 x360ce den deneyin. Ne hatası veriyor, 64 bit için indir kendi sitesinden oyunun exe dosyasının olduğu yere at. Sonrada bir şey kalmıyor.
x360ce den deneyin. Ne hatası veriyor, 64 bit için indir kendi sitesinden oyunun exe dosyasının olduğu yere at. Sonrada bir şey kalmıyor.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 DualShock 4 ise DS4 Windows kullanın ve sanal kontrolcüyü devre dışı bırakın.
Y Yazarders Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 8 13 Temmuz 2024 #4 Fc 24 oynamadım ama fifa 22 yi game passten oynamıştım.Dualshock 4 ile sorunsuz oynadım.Kol değiştirin ya da diğer kontrolucyu devre dışı birakin
Fc 24 oynamadım ama fifa 22 yi game passten oynamıştım.Dualshock 4 ile sorunsuz oynadım.Kol değiştirin ya da diğer kontrolucyu devre dışı birakin
yemre061 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 Yutka46 dedi: x360ce den deneyin. Ne hatası veriyor, 64 bit için indir kendi sitesinden oyunun exe dosyasının olduğu yere at. Sonrada bir şey kalmıyor Genişletmek için tıkla... İlk uyarı veriyor sonra kolu gormuyor ama PC de USB joystick yazıyoelr Yutka46 dedi: x360ce den deneyin. Ne hatası veriyor, 64 bit için indir kendi sitesinden oyunun exe dosyasının olduğu yere at. Sonrada bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla...
Yutka46 dedi: x360ce den deneyin. Ne hatası veriyor, 64 bit için indir kendi sitesinden oyunun exe dosyasının olduğu yere at. Sonrada bir şey kalmıyor Genişletmek için tıkla... İlk uyarı veriyor sonra kolu gormuyor ama PC de USB joystick yazıyoelr Yutka46 dedi: x360ce den deneyin. Ne hatası veriyor, 64 bit için indir kendi sitesinden oyunun exe dosyasının olduğu yere at. Sonrada bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla...
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.838 Makaleler 2 Çözümler 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyerek aynısını uygulayın, sadece oyun farklı zaten. Gerisi aynı şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyerek aynısını uygulayın, sadece oyun farklı zaten. Gerisi aynı şey.
yemre061 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #7 Yutka46 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyerek aynısını uygulayın, sadece oyun farklı zaten. Gerisi aynı şey. Genişletmek için tıkla... Xbox360cede uygulamamızda islenmemis özel durum oluştu hatasını aliyorum
Yutka46 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyerek aynısını uygulayın, sadece oyun farklı zaten. Gerisi aynı şey. Genişletmek için tıkla... Xbox360cede uygulamamızda islenmemis özel durum oluştu hatasını aliyorum
Swax53 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #8 yemre061 dedi: İlk uyarı veriyor sonra kolu gormuyor ama PC de USB joystick yazıyoelr. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var biraz araştırdım kolun lisansı var mı bakmanız lazım.
yemre061 dedi: İlk uyarı veriyor sonra kolu gormuyor ama PC de USB joystick yazıyoelr. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var biraz araştırdım kolun lisansı var mı bakmanız lazım.