0 0furkanss0 Femtopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 FC 24'te joystick ileri basınca geri gidiyor, geri basınca ileri gidiyor yani tuşları ters algılıyor. Nasıl düzeltebilirim? Aynı sorunu yaşayan var mı veya yardımcı olacak birisi var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023
FC 24'te joystick ileri basınca geri gidiyor, geri basınca ileri gidiyor yani tuşları ters algılıyor. Nasıl düzeltebilirim? Aynı sorunu yaşayan var mı veya yardımcı olacak birisi var mıdır?
5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 22 Aralık 2023 #2 Ek program kullanıyor musun? Artı 0 Eksi
öylebiri işte Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 235 22 Aralık 2023 #3 Gamepad in ortadaki yuvarlak Home tuşuna 3-4 saniye basılı tutup bıraktıktan sonra dener misiniz bir de. Artı 0 Eksi
Gamepad in ortadaki yuvarlak Home tuşuna 3-4 saniye basılı tutup bıraktıktan sonra dener misiniz bir de.
KS KS 0 0furkanss0 Femtopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #4 öylebiri işte dedi: Gamepad in ortadaki yuvarlak Home tuşuna 3-4 saniye basılı tutup bıraktıktan sonra dener misiniz bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki gamepad sayılmaz. Normal joystick. Bende select analog ve start tuşları var. Hangisine basayım? 585599 dedi: Ek program kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum, açıldı oynamak için taktım tuşlar ters çalışıyor. Diğer oyunlarda normal, sadece bu oyunda yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
öylebiri işte dedi: Gamepad in ortadaki yuvarlak Home tuşuna 3-4 saniye basılı tutup bıraktıktan sonra dener misiniz bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki gamepad sayılmaz. Normal joystick. Bende select analog ve start tuşları var. Hangisine basayım? 585599 dedi: Ek program kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum, açıldı oynamak için taktım tuşlar ters çalışıyor. Diğer oyunlarda normal, sadece bu oyunda yapıyor.