ConorAlp Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar birkaç gün önce mükemmel şekilde oynadığım oyun bugün garip garip grafiksel sorunlar yapıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar birkaç gün önce mükemmel şekilde oynadığım oyun bugün garip garip grafiksel sorunlar yapıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kubilay.buday Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 6 Nisan 2024 #2 Nasıl sorunlar yaşanıyor, sisteminin donanımsal özellikleri, yazılımsal durumları, kullandığın monitör ve çözünürlüğünden bahsedersen daha iyi yönlendirebiliriz Artı 0 Eksi
Nasıl sorunlar yaşanıyor, sisteminin donanımsal özellikleri, yazılımsal durumları, kullandığın monitör ve çözünürlüğünden bahsedersen daha iyi yönlendirebiliriz
L lexaboss Zeptopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bir türlü çözümünü bulamadım. Artı 0 Eksi
KS KS ConorAlp Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 lexaboss dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bir türlü çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyuna girişteki kayıtlı kullanıcıyı sil yeni kullanıcı oluştur düzeliyor. Artı 0 Eksi
lexaboss dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bir türlü çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyuna girişteki kayıtlı kullanıcıyı sil yeni kullanıcı oluştur düzeliyor.