yenh Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Ben kariyer modunda hile yapmak için oyunu live editör ile açıyorum. Sonra ekrana bir menü geliyor F9 tuşuna basıyorum ama dediğim gibi bir zaman sonra bu menü gelmemeye başladı. Çok araştırdım ama bir çözümünü bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2024
Ben kariyer modunda hile yapmak için oyunu live editör ile açıyorum. Sonra ekrana bir menü geliyor F9 tuşuna basıyorum ama dediğim gibi bir zaman sonra bu menü gelmemeye başladı. Çok araştırdım ama bir çözümünü bulamadım.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.760 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 17 Kasım 2024 #2 Hile programını desteklemiyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS yenh Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 S.Ganacci dedi: Hile programını desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani, ne yapmam lazım? Artı 0 Eksi
S.Ganacci dedi: Hile programını desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani, ne yapmam lazım?