A Atsızz00 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Merhaba. FC 24 indirime girmiş Epic'te. Almak istiyorum ama orijinal oyun konsolu gerektiği falan söyleniyor. Aydınlatır mısınız beni?
Merhaba. FC 24 indirime girmiş Epic'te. Almak istiyorum ama orijinal oyun konsolu gerektiği falan söyleniyor. Aydınlatır mısınız beni?
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.384 Çözümler 4 13 Aralık 2023 #2 Atsızz00 dedi: Merhaba. FC 24 indirime girmiş Epic'te. Almak istiyorum ama orijinal oyun konsolu gerektiği falan söyleniyor. Aydınlatır mısınız beni? Genişletmek için tıkla... Xbox 360 kolu emülatörü ile her oyunu oynayabilirsiniz.
Atsızz00 dedi: Merhaba. FC 24 indirime girmiş Epic'te. Almak istiyorum ama orijinal oyun konsolu gerektiği falan söyleniyor. Aydınlatır mısınız beni? Genişletmek için tıkla... Xbox 360 kolu emülatörü ile her oyunu oynayabilirsiniz.
moreLithium Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #3 Öyle bir şey yoktur bence. Gamepad algılamasa bile x360e programı ile gamepad'i oyunlara bağlayabiliyorsunuz.
Öyle bir şey yoktur bence. Gamepad algılamasa bile x360e programı ile gamepad'i oyunlara bağlayabiliyorsunuz.
F fitoz Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #4 moreLithium dedi: Öyle bir şey yoktur bence. Gamepad algılamasa bile x360e programı ile gamepad'i oyunlara bağlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarcıdan aldığım 50 liralık gamepad ile yapamadım hocam bazen olmuyor
moreLithium dedi: Öyle bir şey yoktur bence. Gamepad algılamasa bile x360e programı ile gamepad'i oyunlara bağlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarcıdan aldığım 50 liralık gamepad ile yapamadım hocam bazen olmuyor