obrigado Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Selam arkadaşlar, FC 24 şu anda 500 lira daha da indirime girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 634 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Xbox Game passde var diye biliyorum 200 tl aylık.
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Hayır, en fazla Epic'te 400 küsurlere düşüyor. Daha fazla düşmez.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.237 Çözümler 55 1 Ağustos 2024 #4 lokumlupuskevit dedi: Hayır, en fazla Epic'te 400 küsurlere düşüyor. Daha fazla düşmez. Genişletmek için tıkla... %5 geri ödeme + nays ile biraz daha düşüyor. Zaten biraz daha ucuz olursa üstüne firma para verir.
lokumlupuskevit dedi: Hayır, en fazla Epic'te 400 küsurlere düşüyor. Daha fazla düşmez. Genişletmek için tıkla... %5 geri ödeme + nays ile biraz daha düşüyor. Zaten biraz daha ucuz olursa üstüne firma para verir.
Üzgün_adam Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 Girmez.
obrigado Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 Arda Türkcü dedi: Xbox Game passde var diye biliyorum 200 tl aylık. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar var zaten abonelik düşünmüyorum FC 25 yeniliklerini yetersiz buldum 24 alicam 23 var şuan
Arda Türkcü dedi: Xbox Game passde var diye biliyorum 200 tl aylık. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar var zaten abonelik düşünmüyorum FC 25 yeniliklerini yetersiz buldum 24 alicam 23 var şuan
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.219 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #7 obrigado dedi: Hocam oyunlar var zaten abonelik düşünmüyorum FC 25 yeniliklerini yetersiz buldum 24 alacağım 23 var şu an. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 oynuyorum hocam. FC24'te oynadim ancak kotu buldum, almanizi pek tavsiye etmem. Yine de sorunuza cevap olarak girmez diye dusunuyorum.
obrigado dedi: Hocam oyunlar var zaten abonelik düşünmüyorum FC 25 yeniliklerini yetersiz buldum 24 alacağım 23 var şu an. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 oynuyorum hocam. FC24'te oynadim ancak kotu buldum, almanizi pek tavsiye etmem. Yine de sorunuza cevap olarak girmez diye dusunuyorum.
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 634 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #8 obrigado dedi: Hocam oyunlar var zaten abonelik düşünmüyorum FC 25 yeniliklerini yetersiz buldum 24 alicam 23 var şuan Genişletmek için tıkla... Hocam yeni oyun her zaman daha iyidir eski sayılır oyun artık neden satın almayı düşünüyorsunuz ki ?
obrigado dedi: Hocam oyunlar var zaten abonelik düşünmüyorum FC 25 yeniliklerini yetersiz buldum 24 alicam 23 var şuan Genişletmek için tıkla... Hocam yeni oyun her zaman daha iyidir eski sayılır oyun artık neden satın almayı düşünüyorsunuz ki ?
obrigado Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #9 Arda Türkcü dedi: Hocam yeni oyun her zaman daha iyidir eski sayılır oyun artık neden satın almayı düşünüyorsunuz ki ? Genişletmek için tıkla... Hocam 25 çok pahalı ben bu işten para kazanan biri değilimki çıkar çıkmaz alayım o yüzden diyorum 24 alsam önümüzdeki süreçte dahada indirime girermi Valla FIFA 20 nin bile serverları açık diyenler var FC 24 ün serveri 3 ay sonra kapanacak diye bilgi var bende anlamadım neler oluyor iReassess dedi: FIFA 23 oynuyorum hocam. FC24'te oynadim ancak kotu buldum, almanizi pek tavsiye etmem. Yine de sorunuza cevap olarak girmez diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 23 te buz pateni yapıyor sanki topçular inan bana 24 daha iyi
Arda Türkcü dedi: Hocam yeni oyun her zaman daha iyidir eski sayılır oyun artık neden satın almayı düşünüyorsunuz ki ? Genişletmek için tıkla... Hocam 25 çok pahalı ben bu işten para kazanan biri değilimki çıkar çıkmaz alayım o yüzden diyorum 24 alsam önümüzdeki süreçte dahada indirime girermi Valla FIFA 20 nin bile serverları açık diyenler var FC 24 ün serveri 3 ay sonra kapanacak diye bilgi var bende anlamadım neler oluyor iReassess dedi: FIFA 23 oynuyorum hocam. FC24'te oynadim ancak kotu buldum, almanizi pek tavsiye etmem. Yine de sorunuza cevap olarak girmez diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 23 te buz pateni yapıyor sanki topçular inan bana 24 daha iyi
Turanertu Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #10 obrigado dedi: Hocam oyunlar var zaten abonelik düşünmüyorum FC 25 yeniliklerini yetersiz buldum 24 alacağım 23 var şu an. Genişletmek için tıkla... FC25 de bayağı yenilik geldi FC IQ mesela. Bence FC25 alin bende 24 var kötü bence 23 daha iyi.
obrigado dedi: Hocam oyunlar var zaten abonelik düşünmüyorum FC 25 yeniliklerini yetersiz buldum 24 alacağım 23 var şu an. Genişletmek için tıkla... FC25 de bayağı yenilik geldi FC IQ mesela. Bence FC25 alin bende 24 var kötü bence 23 daha iyi.