FC 24 indirime girer mi?

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, yeni bir gamepad alacağım. (Fantech EOS Pro) Sizce FC 24 kış indirimine dahil olur mu, olursa eğer almaya değer bir oyun mudur kendisi?

FC24 uzun süre oynadım, hem kariyer modunu bayağı oynadım hem de arkadaşımla online oynadık. Arada buglar olsa da çok sık değil, performansı da gayet iyi optimizasyon sorunu yaşamadım. Ultimate team oynamadım hiç onun için yorum yapamıyorum. 2 gün önce FC25 aldım, 24'ten sonra çok kötü geldi performans olarak. Çoğu kişi de yaşıyormuş zaten FPS yüksek olsa da droplar giriyor, kasmalar oluyor sürekli. Ama FC24'te öyle bir şey yaşamadım hiç. İndirim konusunu bilmiyorum ama ben FC24'ü Game Pass üzerinden oynuyordum indirime girer mi bilmiyorum.

Daha bugün saat 19.00'da Epic Games'te indirim olacak dendi. Bende bekliyorum indirim gelmesini çünkü zaten FC 25 pahalı. Bence FC24'e gelmez ancak FC 25'e gelir. Adamlar yeni oyun yapmış niye eskisine indirim yapsınlar zaten...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı