FC 24 kariyer modu transfer dönemi nedir?

borTaylan

Hectopat
FC 24 oyuncu kariyer modunu oynuyorum. Ara sıra transfer dönemi geliyor daha yeni başladım bilmiyorum. Büyük gün dediği için yapmamız gereken bir şey mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Transfer döneminde oyuncu transfer edip takımınızı gelistiriyosunuz. Son güne ozel bisey yapmaniza gerek yok, yine ayni sekilde oyuncu transferi yapip veya takiminizdan oyuncu satip takimini gelistir.

Transferin son günü her ileri alışta 1 saat geçer, normalde 1 gün geçerken. Onun için büyük gün demiş.

Senlik bir durum değil takımlar transfer yapıyor. Bu dönemde sana da transfer teklifi gelebiliyor maillerini kontrol et.

Transfer döneminde oyuncu transfer edip takımınızı gelistiriyosunuz. Son güne ozel bir şey yapmaniza gerek yok, yine ayni sekilde oyuncu transferi yapip veya takiminizdan oyuncu satip takimini gelistir.

Oyuncu kariyeri ama teknik direktör değil oyuncu kariyeri olsa bile takımı geliştirebiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…