obrigado Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar öyle bir oyuncu kariyeri önerin ki muthiş bir hikaye müthiş bir senaryo olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2024
dört_kol Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.313 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2024 #2 obrigado dedi: Arkadaşlar öyle bir oyuncu kariyeri önerin ki muthiş bir hikaye müthiş bir senaryo olsun. Genişletmek için tıkla... Td olarak Başakşehir ve Adana demir spor kariyer olarak 1. ligden wonder kid bir oyuncu phologene olabilir mesela.
obrigado dedi: Arkadaşlar öyle bir oyuncu kariyeri önerin ki muthiş bir hikaye müthiş bir senaryo olsun. Genişletmek için tıkla... Td olarak Başakşehir ve Adana demir spor kariyer olarak 1. ligden wonder kid bir oyuncu phologene olabilir mesela.
obrigado Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 dört_kol dedi: Td olarak Başakşehir ve Adana demir spor kariyer olarak 1. ligden wonder kid bir oyuncu phologene olabilir mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam hull City hem TD hem jaden phioligine yaptım kendi oyuncumu oluşturarak bir hikaye diyorum mesela arkadaş arda gulerin yerini doldurmak için Fenerbahçe demişti böyle güzel seneryolar lazım
dört_kol dedi: Td olarak Başakşehir ve Adana demir spor kariyer olarak 1. ligden wonder kid bir oyuncu phologene olabilir mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam hull City hem TD hem jaden phioligine yaptım kendi oyuncumu oluşturarak bir hikaye diyorum mesela arkadaş arda gulerin yerini doldurmak için Fenerbahçe demişti böyle güzel seneryolar lazım