S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.937 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #11 iKayraOnur dedi: Sizce 23 varken 24'e para verilir mi kariyer modu için? Genişletmek için tıkla... Bana sormadınız ama sonuçta verilen para 400tl. FC23'ün daha düşük fiyata indirim ile indirileceğini sanmıyorum.
iKayraOnur dedi: Sizce 23 varken 24'e para verilir mi kariyer modu için? Genişletmek için tıkla... Bana sormadınız ama sonuçta verilen para 400tl. FC23'ün daha düşük fiyata indirim ile indirileceğini sanmıyorum.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #12 iKayraOnur dedi: Sizce 23 varken 24'e para verilir mi kariyer modu için? Genişletmek için tıkla... Sadece kariyer modu için verilmez bence. Online oynayacaksanız alın ama. Kariyer için FİFA 23'te idare eder sizi.
iKayraOnur dedi: Sizce 23 varken 24'e para verilir mi kariyer modu için? Genişletmek için tıkla... Sadece kariyer modu için verilmez bence. Online oynayacaksanız alın ama. Kariyer için FİFA 23'te idare eder sizi.