tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Bir kolum öyle çok kaliteli değil. Mortal Kombat ve FIFA oynamak için almıştım Mortal Kombat'ta gayet iyi çalışıyor ama FC24'te çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2024
Bir kolum öyle çok kaliteli değil. Mortal Kombat ve FIFA oynamak için almıştım Mortal Kombat'ta gayet iyi çalışıyor ama FC24'te çalışmıyor.
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 tosbacık dedi: Bir kolum öyle çok kaliteli değil. Mortal Kombat ve FIFA oynamak için almıştım Mortal Kombat'ta gayet iyi çalışıyor ama FC24'te çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kol markası nedir?
tosbacık dedi: Bir kolum öyle çok kaliteli değil. Mortal Kombat ve FIFA oynamak için almıştım Mortal Kombat'ta gayet iyi çalışıyor ama FC24'te çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kol markası nedir?
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 TORHSTEM dedi: Kol markası nedir? Genişletmek için tıkla... Teknosa'dan almıştım Game Master diye bir şey dediğim gibi oynatsa yeter benim için.
TORHSTEM dedi: Kol markası nedir? Genişletmek için tıkla... Teknosa'dan almıştım Game Master diye bir şey dediğim gibi oynatsa yeter benim için.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 2 Temmuz 2024 #4 tosbacık dedi: Teknosa'dan almıştım Game Master diye bir şey dediğim gibi oynatsa yeter benim için. Genişletmek için tıkla... Algılıyor ancak çalışmıyor mu yoksa direkt algılanmıyor mu?
tosbacık dedi: Teknosa'dan almıştım Game Master diye bir şey dediğim gibi oynatsa yeter benim için. Genişletmek için tıkla... Algılıyor ancak çalışmıyor mu yoksa direkt algılanmıyor mu?
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #5 tosbacık dedi: Teknosa'dan almıştım Game Master diye bir şey dediğim gibi oynatsa yeter benim için. Genişletmek için tıkla... Ayarlar da gözükmüyor mu?
tosbacık dedi: Teknosa'dan almıştım Game Master diye bir şey dediğim gibi oynatsa yeter benim için. Genişletmek için tıkla... Ayarlar da gözükmüyor mu?
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #7 ATTILA453 dedi: Algılıyor ancak çalışmıyor mu yoksa direkt algılanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Algılıyor. Gözükmüyor. Mortal Kombat oynuyordum kolla yani algılıyor. Ama FIFA'da algılamıyor.
ATTILA453 dedi: Algılıyor ancak çalışmıyor mu yoksa direkt algılanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Algılıyor. Gözükmüyor. Mortal Kombat oynuyordum kolla yani algılıyor. Ama FIFA'da algılamıyor.
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #8 Oyun desteklemiyor 3.taraf uygulama kullanmanız veya yeni bir kol almanız lazım. tosbacık dedi: Algılıyor. Genişletmek için tıkla...
Oyun desteklemiyor 3.taraf uygulama kullanmanız veya yeni bir kol almanız lazım. tosbacık dedi: Algılıyor. Genişletmek için tıkla...
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #9 Oyunun desteklediği kollara nereden bakabiliriz veya destekleyen ucuz bir kol var mı?
Mercin Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.307 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i3-12100F Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB. SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB. Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D. RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ. PSU: Power Boost 650W 80+ Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #10 tosbacık dedi: Bir kolum öyle çok kaliteli değil. Mortal Kombat ve FIFA oynamak için almıştım Mortal Kombat'ta gayet iyi çalışıyor ama FC24'te çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece orijinal Xbox kolunu algılıyor Rehber: Yeni nesil oyunlarda eski Controller çalıştırma bu uygulamayı kullanıp yapabilirsiniz.
tosbacık dedi: Bir kolum öyle çok kaliteli değil. Mortal Kombat ve FIFA oynamak için almıştım Mortal Kombat'ta gayet iyi çalışıyor ama FC24'te çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece orijinal Xbox kolunu algılıyor Rehber: Yeni nesil oyunlarda eski Controller çalıştırma bu uygulamayı kullanıp yapabilirsiniz.