Stoke047 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Normalde FC 24 oynarken hiçbir şey olmuyordu bugün gireyim dedim. Pas tuşuna basıyorum havadan pas atıyor ara pası tuşuna basıyorum şut atıyor bütün kontroller değişti. Nasıl düzeltirim? Yardım.
Normalde FC 24 oynarken hiçbir şey olmuyordu bugün gireyim dedim. Pas tuşuna basıyorum havadan pas atıyor ara pası tuşuna basıyorum şut atıyor bütün kontroller değişti. Nasıl düzeltirim? Yardım.
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 15 Haziran 2024 #2 Ayarlardan ayarları tekrar yapılandır.
K kaaiizzeenn Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Tekrar ayarlarını yapman lazım. Bazen oyundan çıkınca kayıt yapmıyor.
Stoke047 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 kaaiizzeenn dedi: Tekrar ayarlarını yapman lazım. Bazen oyundan çıkınca kayıt yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç kere denesem de olmuyor oyunu sildim yükledim aynı maç içinde değiştiriyorum yine bozuk. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-15 122546.png 694,6 KB · Görüntüleme: 45 Ekran görüntüsü 2024-06-15 122826.png 2 MB · Görüntüleme: 61
kaaiizzeenn dedi: Tekrar ayarlarını yapman lazım. Bazen oyundan çıkınca kayıt yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç kere denesem de olmuyor oyunu sildim yükledim aynı maç içinde değiştiriyorum yine bozuk.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.968 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Haziran 2024 #5 Kardeş yukarıda özel A yazıyor ya onu değiştireceksin. Klasiğe çek.
Stoke047 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 Teknocuk dedi: Kardeş yukarıda özel a yazıyor ya onu değiştireceksin. Klasiğe çek. Genişletmek için tıkla... Yaptım oradanda değiştirdim olmuyor yine. Belki dosyalarda bir şey vardır diğeceğim ama bilmiyorum.
Teknocuk dedi: Kardeş yukarıda özel a yazıyor ya onu değiştireceksin. Klasiğe çek. Genişletmek için tıkla... Yaptım oradanda değiştirdim olmuyor yine. Belki dosyalarda bir şey vardır diğeceğim ama bilmiyorum.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 15 Haziran 2024 #7 Kol falan bağlayıp geri mi söktün
Stoke047 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #8 stalist dedi: Kol falan bağlayıp geri mi söktün Genişletmek için tıkla... Evet kol ile oynuyordum sonra kol kırıldı klavyeye geçince böyle oldu. stalist dedi: Kol falan bağlayıp geri mi söktün Genişletmek için tıkla... Biliyorsan yazar mısın nasıl çözebileceğimi. Son düzenleme: 15 Haziran 2024
stalist dedi: Kol falan bağlayıp geri mi söktün Genişletmek için tıkla... Evet kol ile oynuyordum sonra kol kırıldı klavyeye geçince böyle oldu. stalist dedi: Kol falan bağlayıp geri mi söktün Genişletmek için tıkla... Biliyorsan yazar mısın nasıl çözebileceğimi.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 15 Haziran 2024 #9 Stoke047 dedi: Evet kol ile oynuyordum sonra kol kırıldı klavyeye geçince böyle oldu. Biliyorsan yazar mısın nasıl çözebileceğimi. Genişletmek için tıkla... Kol bağlayıp varsayılan ayarlara döndürüp klavye ayarı yapman lazım. Stoke047 dedi: Evet kol ile oynuyordum sonra kol kırıldı klavyeye geçince böyle oldu. Biliyorsan yazar mısın nasıl çözebileceğimi. Genişletmek için tıkla... Şu an kolun üstüne yazılı olan ayarlarla oynadığın için sürekli değişiyor işte. FC böyle boktan bir oyun.
Stoke047 dedi: Evet kol ile oynuyordum sonra kol kırıldı klavyeye geçince böyle oldu. Biliyorsan yazar mısın nasıl çözebileceğimi. Genişletmek için tıkla... Kol bağlayıp varsayılan ayarlara döndürüp klavye ayarı yapman lazım. Stoke047 dedi: Evet kol ile oynuyordum sonra kol kırıldı klavyeye geçince böyle oldu. Biliyorsan yazar mısın nasıl çözebileceğimi. Genişletmek için tıkla... Şu an kolun üstüne yazılı olan ayarlarla oynadığın için sürekli değişiyor işte. FC böyle boktan bir oyun.
Stoke047 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #10 stalist dedi: Kol bağlayıp varsayılan ayarlara döndürüp klavye ayarı yapman lazım. Şu an kolun üstüne yazılı olan ayarlarla oynadığın için sürekli değişiyor işte. FC böyle boktan bir oyun. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni bir kol alacaktım yeni kol ile oynasam sıkıntı olmaz değil mi?
stalist dedi: Kol bağlayıp varsayılan ayarlara döndürüp klavye ayarı yapman lazım. Şu an kolun üstüne yazılı olan ayarlarla oynadığın için sürekli değişiyor işte. FC böyle boktan bir oyun. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni bir kol alacaktım yeni kol ile oynasam sıkıntı olmaz değil mi?