FC 24 kontrolleri ters çalışıyor

Yusuf0293729

Decapat
Daha fazla  
FC 24 aldim hevesli bir sekilde bir girdim. Yukarı basınca aşağı, aşağı basınca yukarı gidiyor. Cok arasamda nasıl duzelicegini bulamadim. Yardim eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ayarlardan, kontroller yerinden ters kontrol gibi birşey olması lazım, bi bakın lütfen

Merhabalar
Sorunu EA Launcher'ını steam kütüphanesine oyun olarak ekleyip çalıştırdığım zaman çözdüm. (Önceden EA launcher açıksa kapatıp hatta çıkış yapıp steam üzerinden tekrar girerseniz daha sağlıklı olur.)
Steam > Ayarlar > Kontrolcü sekmesine gelip tüm ayarları kapatıp sadece Playstation istemcisi "etkinleştir" yapmalısınız. Birde steam kütüphanesi EA launcher'a sağ tıklayıp kontrolcü yönetiminden steam etkilerini aktif hale getirmeniz gerekiyor. İyi oyunlar dilerim.

Oyunu nereden aldığın fark etmez. FİFA 24 EA launcher üzerinden açıldığı için steam'a onu eklemek yeterlidir.
Diğer sanal denetçiler (XBOX360ce, XOutput vs.) hiç uğraşmanıza gerek yok. Zamanında işime yaramışlardı ama STEAM olayı çözmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…