Live editorün Player editor veya Team editor kısmında hatalar var. Kelimeler birleşik, bazı görsel olması gereken yerlerde görsel yok, yaşadığım sorun ile ilgili ekran görüntülerini alt kısma koydum, bilen varsa yardım edebilir mi?
Live editorün Player editor veya Team editor kısmında hatalar var. Kelimeler birleşik, bazı görsel olması gereken yerlerde görsel yok, yaşadığım sorun ile ilgili ekran görüntülerini alt kısma koydum, bilen varsa yardım edebilir mi?
Bir de olmadı şey yapabilirsiniz: Live editorün içinde de fake anticheat falan yazacak. Onu tutun dosyalara atın fakat diğerinin yedeğini almayı unutmayın. Oyunu sil yükle yapmak durumunda kalırsınız.
Bir de olmadı şey yapabilirsiniz live editorün içinde de fake anticheat filan yazacak onu tutun dosyalara atın fakat diğerinin yedeğini almayı unutmayın oyunu sil yükle yapmak durumunda kalırsınız.