Çözüldü FC 24 live editor abbr hatası nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HeraklessX

Centipat
Daha fazla  
Live editorün Player editor veya Team editor kısmında hatalar var. Kelimeler birleşik, bazı görsel olması gereken yerlerde görsel yok, yaşadığım sorun ile ilgili ekran görüntülerini alt kısma koydum, bilen varsa yardım edebilir mi?

FC 24 18.04.2025 20_09_07.png
FC 24 18.04.2025 20_12_18.png

Çözüm
Live editorün Player editor veya Team editor kısmında hatalar var. Kelimeler birleşik, bazı görsel olması gereken yerlerde görsel yok, yaşadığım sorun ile ilgili ekran görüntülerini alt kısma koydum, bilen varsa yardım edebilir mi?

Eki Görüntüle 2472688 Eki Görüntüle 2472689

Live editör'ün kayıt dosyalarında sıkıntı olmuş. Tek çözüm sil yükle yapmak. Olmazsa düzelmiyor artık aynısı EA FC 25'in normalinde var.

Eki Görüntüle 2472688 Eki Görüntüle 2472689

Live editör'ün kayıt dosyalarında sıkıntı olmuş. Tek çözüm sil yükle yapmak. Olmazsa düzelmiyor artık aynısı EA FC 25'in normalinde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Live editörü sileceğim değil mi?

Evet.

Bir de olmadı şey yapabilirsiniz: Live editorün içinde de fake anticheat falan yazacak. Onu tutun dosyalara atın fakat diğerinin yedeğini almayı unutmayın. Oyunu sil yükle yapmak durumunda kalırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı