G GameZoneTR Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Zamanında ayarlarıyla oynamıştım bir daha asla açamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2025
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.234 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 GameZoneTR dedi: Zamanında ayarlarıyla oynamıştım bir daha asla açamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü kullanıyorsunuz silip baştan indirmeyi deneyin + oyun dosyalarını doğrulayın live editoru başlatmadan EA uygulaması arkada açık olsun. Artı 0 Eksi
GameZoneTR dedi: Zamanında ayarlarıyla oynamıştım bir daha asla açamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü kullanıyorsunuz silip baştan indirmeyi deneyin + oyun dosyalarını doğrulayın live editoru başlatmadan EA uygulaması arkada açık olsun.
KS KS G GameZoneTR Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 Lyc dedi: Hangi sürümü kullanıyorsunuz silip baştan indirmeyi deneyin + oyun dosyalarını doğrulayın live editoru başlatmadan EA uygulaması arkada açık olsun. Genişletmek için tıkla... v24.1.1.9 kullanıyorum kaçkere silip yükledim dosyaları doğruladım her şeyi denedin gene de açılmıyor. Artı 0 Eksi
Lyc dedi: Hangi sürümü kullanıyorsunuz silip baştan indirmeyi deneyin + oyun dosyalarını doğrulayın live editoru başlatmadan EA uygulaması arkada açık olsun. Genişletmek için tıkla... v24.1.1.9 kullanıyorum kaçkere silip yükledim dosyaları doğruladım her şeyi denedin gene de açılmıyor.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.234 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #4 GameZoneTR dedi: v24.1.1.9 kullanıyorum kaçkere silip yükledim dosyaları doğruladım her şeyi denedin gene de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Settings kısmından loggera gelip error yapın öyle deneyin. Artı 0 Eksi
GameZoneTR dedi: v24.1.1.9 kullanıyorum kaçkere silip yükledim dosyaları doğruladım her şeyi denedin gene de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Settings kısmından loggera gelip error yapın öyle deneyin.