V Vovox Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 XOutput, X360 hepsini denedim. Steam dışı oyun ekle denedim. Hiçbiri olmadı. F710 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023
gokbiloz Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Dünyanın en gereksiz oyunudur bu FIFA. Ben de aldım denemediğim yol kalmadı ama gamepadi bir türlü görmüyor. Para verdik oyun aldık ama oynayamıyoruz. Artı 0 Eksi
Dünyanın en gereksiz oyunudur bu FIFA. Ben de aldım denemediğim yol kalmadı ama gamepadi bir türlü görmüyor. Para verdik oyun aldık ama oynayamıyoruz.
KS KS V Vovox Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 gokbiloz dedi: Dünyanın en gereksiz oyunudur bu FIFA. Ben de aldım denemediğim yol kalmadı ama gamepadi bir türlü görmüyor. Para verdik oyun aldık ama oynayamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Mouse ve gamepad markası ne. Artı 0 Eksi
gokbiloz dedi: Dünyanın en gereksiz oyunudur bu FIFA. Ben de aldım denemediğim yol kalmadı ama gamepadi bir türlü görmüyor. Para verdik oyun aldık ama oynayamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Mouse ve gamepad markası ne.