FC 24 maçtayken defans pres yapmıyor

Göksl124

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PS5 aldım, FC24 de aldım. Tuşları düzgünce internette gösterdikleri gibi sıralıyorum ama yine de maçtayken defans pres yapmıyor, ne yapmam gerekir?

Ayarlar > Oyun ayarları > Oynanış yolunu izleyerek bu sekmeye gelin. Ardından defans ayarlarına inin. Gelişmiş savunma seçili olmalı sizde. O seçeneği taktiksel veya eski olarak değiştirin.

Arkadaşlar yeni PS5 aldım, FC24 de aldım. Tuşları düzgünce internette gösterdikleri gibi sıralıyorum ama yine de maçtayken defans pres yapmıyor, ne yapmam gerekir?
İlk defamı FIFA oynuyorsunuz? Ona göre tavsiye verebilirim.

Evet ilk defa oynuyorum

Ayarlar > Oyun ayarları > Oynanış yolunu izleyerek bu sekmeye gelin. Ardından defans ayarlarına inin. Gelişmiş savunma seçili olmalı sizde. O seçeneği taktiksel veya eski olarak değiştirin.
Denedim olmadı

Arkadaşlar 2 tane imleç gözüküyo ilk defa fifa oynuyorum presse yapmıyor ne yapmalıyım gerekir

Son düzenleme:
Evet ilk defa oynuyorum

Denedim olmadı

İlk defa oynuyorsanız eski savunma sistemini kullanın, tek tuşla pres yaparsanız ama etkili savunma olmaz onu söyleyeyim. FIFA pese göre çok farklı defans konusunda. Oyuncuyu kendiniz yönlendirin, presi öyle yapın. Rakibe kontrollü girmeye çalışın ve dibine geldiğinizde kare tuşuyla müdahale edin. Pese aşinaysanız kontrolleri alternatifte kullanın. Oyuna biraz alıştıktan sonra gelişmiş savunma kullanın. Ayrıca girin eğitim sahasında becerileri öğrenin böyle pratik yapmazsanız çok geç kavrarsınız.

Evet ilk defa oynuyorum

Denedim olmadı

Arkadaşlar 2 tane imleç gözüküyo ilk defa fifa oynuyorum presse yapmıyor ne yapmalıyım gerekir
İkili pres yapıyorsun galiba, eğer biri soluk değilse o yaptığın ikili prestir.

Teşekürler ederim öncelikle ama iks tuşuna bastığım zaman rakibe başlıyo şu anda defans taktikselde zaten ama iks tuşuna bi bassa

Nasıl soluk olmıycak peki

Evet 2 tane imleç basmadan olduğu yerde sabit duruyo

Teşekkürler ederim öncelikle ama iks tuşuna bastığım zaman rakibe başlıyor şu anda defans taktikselde zaten ama iks tuşuna bir bassa

Nasıl soluk olmayacak peki

Hayır demek istediğim siz iki tane imleç var dediniz, bu siz ikili pres yapıyorsunuz anlamına gelir. Eğer X tuşuyla ikili pres yapıyorsa diğer tuşları deneyin. Zaten defans kısmına geldiğinizde bunlar orada yazıyor. Size tavsiyem girin antrenman sahasında eğitim yapın. Çok çabuk öğrenirsiniz. Böyle tek tek anlatsamda siz daha önce oynamadığınız için anlamazsınız. Kendiniz antrenmanda deneyin orada gerekli olan her şeyi siz öğretmeye çalışıyor.

Antremanda hiçbi tuş pres yapmıyor

Antremanda da hiç bi tuş basmiyo

Nereye götürmem gerekir play-station bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…