Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Yani demek istediğim neden kariyer modu vb. yok? Oyuncu kariyeri olsa mükemmel olmaz mı?
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 30 Temmuz 2024 #2 Xhaka dedi: Yani demek istediğim neden kariyer modu vb. yok? Oyuncu kariyeri olsa mükemmel olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Mobil oyun sektöründen çok şey beklememek lazım. Büyük ihtimal üşendiler veya para harcamak istemediler.
Xhaka dedi: Yani demek istediğim neden kariyer modu vb. yok? Oyuncu kariyeri olsa mükemmel olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Mobil oyun sektöründen çok şey beklememek lazım. Büyük ihtimal üşendiler veya para harcamak istemediler.
soniq Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F / Msi PRO A620M-E / XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram / GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE 8GB GDDR6 256Bit / Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Xhaka dedi: Yani demek istediğim neden kariyer modu vb. yok? Oyuncu kariyeri olsa mükemmel olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Eskiden FIFA 14 zamanında FIFA mobilde normal FIFA gibiydi sonra değiştirdiler niye bilmiyorum ama olsa paralı olur bence.
Xhaka dedi: Yani demek istediğim neden kariyer modu vb. yok? Oyuncu kariyeri olsa mükemmel olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Eskiden FIFA 14 zamanında FIFA mobilde normal FIFA gibiydi sonra değiştirdiler niye bilmiyorum ama olsa paralı olur bence.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 30 Temmuz 2024 #4 Fifa 24 mobile grafik olarakta bana kötü geldi. Siz nasıl zevk alabiliyorsunuz oynarken?
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 30 Temmuz 2024 #5 Vınnnn dedi: FIFA 24 Mobile grafik olarak da bana kötü geldi. Siz nasıl zevk alabiliyorsunuz oynarken? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen 4 yıl önce bıraktım oynamayı
Vınnnn dedi: FIFA 24 Mobile grafik olarak da bana kötü geldi. Siz nasıl zevk alabiliyorsunuz oynarken? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen 4 yıl önce bıraktım oynamayı
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #6 Vınnnn dedi: FIFA 24 Mobile grafik olarak da bana kötü geldi. Siz nasıl zevk alabiliyorsunuz oynarken? Genişletmek için tıkla... Grafik olarak mobilden pek bir beklentim yok arada vakit geçirmelik ancak kariyer modu koysalar oyunun oyuncu sayısı çok fazla artar.
Vınnnn dedi: FIFA 24 Mobile grafik olarak da bana kötü geldi. Siz nasıl zevk alabiliyorsunuz oynarken? Genişletmek için tıkla... Grafik olarak mobilden pek bir beklentim yok arada vakit geçirmelik ancak kariyer modu koysalar oyunun oyuncu sayısı çok fazla artar.