Çözüldü FC 24 Mod Manager güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grasu

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben bugün FC 24 mod kurmak için mod Manager indirdim. Açmadan önce Kaspersky'e ve VirusTotal'e attım. Kaspersky hiçbir şey bulmadı ama VirusTotal 1-2 virüs buldu. Sizce güvenilir mi? İndireyim mi?

VirusTotal linki: [VirusTotal
Bir de açmayı denedim. Böyle bir uyarı verince açmadım (görsel temsilidir. Videoda buldum ama aynısı bende de vardı).

1772215370612.png

Çözüm
VirusTotal linki yanlış hocam. Aldığınız bu uyarı özelinde bir sorun yok. SmartScreen uyarısı, genelde imzalanmamış yürütülebilir dosyaları çalıştırırken normal olarak çıkar. Dosyanın zararlı veya zararsız olduğunu konusunda bir anlam ifade etmiyor.

Attığınız URL'yi düzeltip baktım şimdi. Hashlerini kontrol ettim, doğru dosyayı indirmişsiniz. Sorun yok.

VirusTotal
VirusTotal linki yanlış hocam. Aldığınız bu uyarı özelinde bir sorun yok. SmartScreen uyarısı, genelde imzalanmamış yürütülebilir dosyaları çalıştırırken normal olarak çıkar. Dosyanın zararlı veya zararsız olduğunu konusunda bir anlam ifade etmiyor.

Attığınız URL'yi düzeltip baktım şimdi. Hashlerini kontrol ettim, doğru dosyayı indirmişsiniz. Sorun yok.

VirusTotal

Son düzenleme:
Çözüm

VirusTotal
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı