M Meraklı_35 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #11 yigittheokcu dedi: yok hocam iade ediliyor öyle PlayStation Store'da yapılan bir satın alma işlemi için para iadesi talep etme PlayStation™Store para iadesi için uygun olup olmadığınızı ve Playstation Store satın alma işlemleri için nasıl para iadesi talep edebileceğinizi öğrenin. www.playstation.com Genişletmek için tıkla... hocam nasıl yapabilirim yardımcı olur musun?
yigittheokcu dedi: yok hocam iade ediliyor öyle PlayStation Store'da yapılan bir satın alma işlemi için para iadesi talep etme PlayStation™Store para iadesi için uygun olup olmadığınızı ve Playstation Store satın alma işlemleri için nasıl para iadesi talep edebileceğinizi öğrenin. www.playstation.com Genişletmek için tıkla... hocam nasıl yapabilirim yardımcı olur musun?
Lengthow Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 30 Aralık 2024 #12 ozguven_askim dedi: Bana aşırı ağır geldi demo versiyonunu indirdim. Genişletmek için tıkla... Koşu yavaşlığından vs. bahsediyorsanız simülasyon ayarlarında önayarı özele çekerseniz düzelir o hocam.
ozguven_askim dedi: Bana aşırı ağır geldi demo versiyonunu indirdim. Genişletmek için tıkla... Koşu yavaşlığından vs. bahsediyorsanız simülasyon ayarlarında önayarı özele çekerseniz düzelir o hocam.
M Meraklı_35 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #13 Lengthow dedi: Koşu yavaşlığından vs. bahsediyorsanız simülasyon ayarlarında önayarı özele çekerseniz düzelir o hocam. Genişletmek için tıkla... yok genel olarak bi ağırlık var şutlar 24 e göre kötü paslar berbat
Lengthow dedi: Koşu yavaşlığından vs. bahsediyorsanız simülasyon ayarlarında önayarı özele çekerseniz düzelir o hocam. Genişletmek için tıkla... yok genel olarak bi ağırlık var şutlar 24 e göre kötü paslar berbat
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 30 Aralık 2024 #14 Meraklı_35 dedi: hocam nasıl yapabilirim yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Hocam valla indirilen oyunlarda iade yok diye biliyorum
Meraklı_35 dedi: hocam nasıl yapabilirim yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Hocam valla indirilen oyunlarda iade yok diye biliyorum
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.046 Çözümler 6 30 Aralık 2024 #15 Lengthow dedi: Koşu yavaşlığından vs. bahsediyorsanız simülasyon ayarlarında önayarı özele çekerseniz düzelir o hocam. Genişletmek için tıkla... Onu yapsanda aşırı ağır 24 driblingi çok güzel bence.
Lengthow dedi: Koşu yavaşlığından vs. bahsediyorsanız simülasyon ayarlarında önayarı özele çekerseniz düzelir o hocam. Genişletmek için tıkla... Onu yapsanda aşırı ağır 24 driblingi çok güzel bence.