FC 24 mü yoksa 6 farklı oyun mu alınmalı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Denizci
15 dolar CS 2'den kastığım bakiyem var. FC 24 şu an 14 dolara düşmüş. Onu mu alayım yoksa ona vereceğim parayla 6 tane oyun alabiliyorum yaz indiriminden.

Adsız.png

Size kalmış günde 1-2 saat birkaç maç atıp çıkarım diyorsanız FC 24 alabilirsiniz fakat benim kişisel görüşüm oyun gerçekten problemli olduğu için almamak olur.

Kanser olmak istiyorsan FC 24 alabilirsin. Özellikle Online'de nöbet geçirirsin. Öbür oyunları almanı tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam bende öyle düşündüm.

Size kalmış günde 1-2 saat birkaç maç atıp çıkarım diyorsanız FC 24 alabilirsiniz fakat benim kişisel görüşüm oyun gerçekten problemli olduğu için almamak olur.

Oyunları almayı düşünüyorum bende.

Ayrıca oyunlar birbirinden çok farklı hocam. Oyuncu kimliğinizi bilmiyorum fakat fazla araştırmadıysanız bakabilirsiniz oyunlara bir süre daha.

Aldım hocam oyunları yalnız şunları çıkardım American Truck ve Assetto Corsa 15 doları geçiyordu cebimden çıkmasın diye çıkardım 5 tane alabildim oyun zaten çıkardıklarım tırt olanlar. :D

Hem FC 24 seven, hem de gösterdiğin oyunları seven biriyim dostum. FC 24'te saatlerini geçirebilirsin ama şunu unutma her sene yeni oyun çıkartıyorlar ve o oyunun maksimum 2-3 ayı kaldı yerinde olsam diğer oyunları alırım özellikle Arkham Knight oynaman gereken bir oyun.

Hem FC 24 seven, hem de gösterdiğin oyunları seven biriyim dostum. FC 24'te saatlerini geçirebilirsin ama şunu unutma her sene yeni oyun çıkartıyorlar ve o oyunun maksimum 2-3 ayı kaldı yerinde olsam diğer oyunları alırım özellikle Arkham Knight oynaman gereken bir oyun.

Öyle yaptım hocam diğerlerini aldım envanterimde daha indirmediğim çok oyun var. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı