FC 24 oynarken mavi ekran veya çökme hatası

İşletim sistemi
Windows 11

enginn5938

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı mx230
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10210U CPU @ 1.60GHz 2.11 GHz
Takılı RAM 8,00 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Edisyon Windows 11 Home
Arkadaşlar merhaba. Oyunu Game Pass sayesinde indirdim. Oyunu ilk açtığımda oyunu ilk açtığımızda çıkan EA FC yazan yerde biraz bekleyip mavi ekran veriyor ( bekleme süresi yaklaşık 3 dakika ). Daha sonra bir daha girdiğimde bu sefer dil seçimi falan yaptım. Favori takım seçtikten sonra gelen mod secme yerinde herhangi bir şey görünmeden sadece arkada görünen saha göründükten sonra alta EA FC'nin yükleme animasyonu gibi bir şey dönüyor, 10 saniye sonra ekran donuyor, bir 10 saniye daha sonra müzik de gidiyor ve sonra laptopum hiçbir şekilde mavi ekran falan vermeden kapanıyor. FIFA 20'den beri tüm oyunları sorunsuz oynuyordum niye böyle olduğunu anlamadım çözümü bilen var mı?
Not: Söyle bir şey fark ettim oyun EA appteki launching Game yerinde kısa beklersem mavi ekran uzun beklersem ikinci dediğim yaşanıyor.
Not2: Bazen ikinci ekranda da mavi ekran veriyor.

Son düzenleme:

FC 24'e sağ tıkla repair yaparsan olur

RAM'in slotunu değiştirip dener misin?
Ek olarak, BIOS'u fabrika ayarlarına döndürmeyi dene.

Yapıp dönüş yapıyorum hemen.

RAM'in slotunu değiştirip dener misin?
Ek olarak, BIOS'u fabrika ayarlarına döndürmeyi dene.

RAM slotu olayı galiba yazılımsal yapılan bir şey değil. BIOS'um ise zaten fabrika ayarlarındaymış.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 17215083654567622072143776420812.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…