FC 24 oyun içinde donuyor

Nexyaga

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, FC24 oynarken yaklaşık 10 - 20dk sonra oyun donuyor ve kalıyor. Hiçbir şekilde müdahale edemiyorum, güç tuşu etki etmiyor ve fişi çekmek zorunda kalıyorum. Ekran kartım AMD RX 6700 XT. İşlemcim Ryzen 5 5600.

Merhaba, FC24 oynarken yaklaşık 10 - 20dk sonra oyun donuyor ve kalıyor. Hiçbir şekilde müdahale edemiyorum, güç tuşu etki etmiyor ve fişi çekmek zorunda kalıyorum. Ekran kartım AMD RX 6700 XT. İşlemcim Ryzen 5 5600.
Merhaba. Ben de FC24' de aynı sorunu sürekli yaşadım. Donmayla ilgili sorunu ''Repair'' yaparak çözdüm. Aynı şekilde çözülür mü bilemiyorum. Ayrıca donma ve oyunu başlatamama ile ilgili sorunu birçok kullanıcı ''Repair'' yaparak çözüyordu. Şimdi FC25 çıktı. Sorun devam ediyor mu onu bilmiyorum.

Merhaba. Ben de FC24' de aynı sorunu sürekli yaşadım. Donmayla ilgili sorunu ''Repair'' yaparak çözdüm. Aynı şekilde çözülür mü bilemiyorum. Ayrıca donma ve oyunu başlatamama ile ilgili sorunu birçok kullanıcı ''Repair'' yaparak çözüyordu. Şimdi FC25 çıktı. Sorun devam ediyor mu onu bilmiyorum.
Sağol, birazdan deneyeceğim

Merhaba. Ben de FC24'te aynı sorunu sürekli yaşadım. Donmayla ilgili sorunu "repair" yaparak çözdüm. Aynı şekilde çözülür mü bilemiyorum. Ayrıca donma ve oyunu başlatamama ile ilgili sorunu birçok kullanıcı "repair" yaparak çözüyordu. Şimdi FC 25 çıktı. Sorun devam ediyor mu onu bilmiyorum.

Yaptım ama hiçbir şekilde çözülmedi çözülecek gibi de değil 40 bin TL boşa gitti.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı