Yunusz Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 FC24'te antrenmanlara girdiğimde oyuncular Beşiktaş olarak gözüküyor. Ben Beşiktaş'ı değiştirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2025
FC24'te antrenmanlara girdiğimde oyuncular Beşiktaş olarak gözüküyor. Ben Beşiktaş'ı değiştirmek istiyorum.
Çözüm Straffin 7 Şubat 2025 Yunusz dedi: Onu nereden değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda olması lazım FC 25 oynadığım için tam bilmiyorum yaparsan çözüldü olarak işaretler misin?
Yunusz dedi: Onu nereden değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda olması lazım FC 25 oynadığım için tam bilmiyorum yaparsan çözüldü olarak işaretler misin?
Straffin Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #2 Favori takımını değiştirmen lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Yunusz Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 Straffin dedi: Favori takımını değiştirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Onu nereden değiştireceğim? Artı 0 Eksi
Straffin dedi: Favori takımını değiştirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Onu nereden değiştireceğim?
Straffin Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #4 Yunusz dedi: Onu nereden değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda olması lazım FC 25 oynadığım için tam bilmiyorum yaparsan çözüldü olarak işaretler misin? Artı 0 Eksi Çözüm
Yunusz dedi: Onu nereden değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda olması lazım FC 25 oynadığım için tam bilmiyorum yaparsan çözüldü olarak işaretler misin?
KS KS Yunusz Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 Straffin dedi: Ayarlarda olması lazım FC 25 oynadığım için tam bilmiyorum yaparsan çözüldü olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüm olarak işaretleyeceğim. Artı 0 Eksi
Straffin dedi: Ayarlarda olması lazım FC 25 oynadığım için tam bilmiyorum yaparsan çözüldü olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüm olarak işaretleyeceğim.