Hani FC 24 kariyer modunda oyuncu transfer ederken tanıdık değilse reytingidir fiyatıdır falan gözükmüyor ya onu ayarlardan açabiliyor muyuz? Tüm oyuncuların fiyatının gözükmesi işini?
Maalesef, oyun ayarlarından açılabilecek birşey değil normal bir yoldan ancak scoutlarla görebilirsin. Ama ben scoutlarla değilde tamamını görmek istiyorum diyorsan Cheat Engine var.
Maalesef, oyun ayarlarından açılabilecek bir şey değil normal bir yoldan ancak scoutlarla görebilirsin. Ama ben scoutlarla değil de tamamını görmek istiyorum diyorsan Cheat Engine var.
Maalesef, oyun ayarlarından açılabilecek bir şey değil normal bir yoldan ancak scoutlarla görebilirsin. Ama ben scoutlarla değil de tamamını görmek istiyorum diyorsan Cheat Engine var.
Üstat konudan bağımsız benim virüs programı mod Manager'i kurmama izin vermiyor virüslü diyor güvenilir diye biliyorum mod Manager'i fakat virüslü diyor
Hocam dün Cheat Engine indirdim kurdum kendi sitesinde Virüs programım bilgilerinize erişmeye çalışıyor dedi kurduktan sonra bende sildim bilginiz var mı?
Üstat konudan bağımsız benim virüs programı mod Manager'i kurmama izin vermiyor virüslü diyor güvenilir diye biliyorum mod Manager'i fakat virüslü diyor