stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 17 28 Mayıs 2024 #1 Mert Hakan Yandaş siyahi gözüküyor, oyuncuların kasları pembe, mor bazı oyuncular parlıyor. Bunu neden yapar bilginiz var mı?
Mert Hakan Yandaş siyahi gözüküyor, oyuncuların kasları pembe, mor bazı oyuncular parlıyor. Bunu neden yapar bilginiz var mı?
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Dosyalar bozulmustur doğrulat.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 17 28 Mayıs 2024 #3 Dwayne dedi: Dosyalar bozulmustur dogrulat. Genişletmek için tıkla... Yeni indirdim daha. Yer yok diye silmiştim. Epicte nasıl doğrulama yaparım.
Dwayne dedi: Dosyalar bozulmustur dogrulat. Genişletmek için tıkla... Yeni indirdim daha. Yer yok diye silmiştim. Epicte nasıl doğrulama yaparım.
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #4 stalist dedi: Yeni indirdim daha. Yer yok diye silmiştim. Epic'te nasıl doğrulama yaparım. Genişletmek için tıkla... Epic'i açtın kütüphaneye girdin oyuna geldin yanındaki 3 noktaya bastın manage e tıkla silmenin üstünde sonra en üstte çıkana basıcaksın.
stalist dedi: Yeni indirdim daha. Yer yok diye silmiştim. Epic'te nasıl doğrulama yaparım. Genişletmek için tıkla... Epic'i açtın kütüphaneye girdin oyuna geldin yanındaki 3 noktaya bastın manage e tıkla silmenin üstünde sonra en üstte çıkana basıcaksın.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 17 28 Mayıs 2024 #5 Bu şekil. Dosya Ekleri IMG_20240528_004943.jpg 360,5 KB · Görüntüleme: 75
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #6 Sorun gözükmüyor grafik ayarlarını yükselt.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 17 28 Mayıs 2024 #7 Dwayne dedi: Sorun gözükmüyor grafik ayarlarını yükselt. Genişletmek için tıkla... Oyuncuların kaşları gözleri pembe mor şekilde. Grafikler ultrada. Herkes siyahi oluyo sonra geri beyaz oluyor.
Dwayne dedi: Sorun gözükmüyor grafik ayarlarını yükselt. Genişletmek için tıkla... Oyuncuların kaşları gözleri pembe mor şekilde. Grafikler ultrada. Herkes siyahi oluyo sonra geri beyaz oluyor.
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #8 stalist dedi: Oyuncuların kaşları gözleri pembe mor şekilde. Grafikler ultrada. Herkes siyahi oluyor sonra geri beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman dosyalar bozuk dediğimi yap düzelmezse baska oyunlarda var mı bak yoksa oyunu sil yükle yap.
stalist dedi: Oyuncuların kaşları gözleri pembe mor şekilde. Grafikler ultrada. Herkes siyahi oluyor sonra geri beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman dosyalar bozuk dediğimi yap düzelmezse baska oyunlarda var mı bak yoksa oyunu sil yükle yap.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 28 Mayıs 2024 #9 stalist dedi: Oyuncuların kaşları gözleri pembe mor şekilde. Grafikler ultrada. Herkes siyahi oluyor sonra geri beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverınızı güncellemeyi denediniz mi?
stalist dedi: Oyuncuların kaşları gözleri pembe mor şekilde. Grafikler ultrada. Herkes siyahi oluyor sonra geri beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverınızı güncellemeyi denediniz mi?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 17 28 Mayıs 2024 #10 Xei dedi: Ekran kartı driverınızı güncellemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. Dwayne dedi: O zaman dosyalar bozuk dediğimi yap düzelmezse baska oyunlarda var mı bak yoksa oyunu sil yükle yap. Genişletmek için tıkla... Uç noktaya tıkladım. Yönet yok. Mağaza sayfası, favori ekle, koleksiyona ekle var.
Xei dedi: Ekran kartı driverınızı güncellemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. Dwayne dedi: O zaman dosyalar bozuk dediğimi yap düzelmezse baska oyunlarda var mı bak yoksa oyunu sil yükle yap. Genişletmek için tıkla... Uç noktaya tıkladım. Yönet yok. Mağaza sayfası, favori ekle, koleksiyona ekle var.