DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 850 Çözümler 18 30 Ocak 2024 #1 Teknik direktörlük kariyerinde oynuyorum. Taktiksel vizyonu gegenpress yaptım. Oyuncular toptan kaçıyor, müdahale etmiyor. Nasıl müdahale etmesini sağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024
Teknik direktörlük kariyerinde oynuyorum. Taktiksel vizyonu gegenpress yaptım. Oyuncular toptan kaçıyor, müdahale etmiyor. Nasıl müdahale etmesini sağlayabilirim?
5 592371 Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 281 Çözümler 7 30 Ocak 2024 #2 DarylDixon0 dedi: Teknik direktörlük kariyerinde oynuyorum. Taktiksel vizyonu gegenpress yaptım. Oyuncular toptan kaçıyor, müdahale etmiyor. Nasıl müdahale etmesini sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Onun gegenpress le alakası yok eski tip savunmaya al oyunu. Artı 0 Eksi
DarylDixon0 dedi: Teknik direktörlük kariyerinde oynuyorum. Taktiksel vizyonu gegenpress yaptım. Oyuncular toptan kaçıyor, müdahale etmiyor. Nasıl müdahale etmesini sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Onun gegenpress le alakası yok eski tip savunmaya al oyunu.