FC 24 oyundan atıyor

F8rhat

Megapat
Katılım
28 Haziran 2015
Mesajlar
71
Yer
Mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üretim ve Ar-Ge Sorumlusu
Herkese merhaba.

Arkadaşımla Online "ortak sezonlar" modu üzerinden FC 24 oynuyoruz. 700-800 saate yakın oynamışlığımız var. Geçen hafta arkadaşım bilgisayarında bir upgrade yaptı. 2 TB SSD ve 32 GB RAM taktı. Temiz Windows kurulumu yaptı. Oyunu Epic Games üzerinden tekrar indirdi. Ancak şu an oyunu oynayamıyoruz. "ortak sezonlar" üzerinden maça girdiğimiz zaman daha maç başlamadan arkadaşın oyunu kapanıyor. Solo girdiğinde maç yapabiliyor. Hatta Online dostluk maçı yaptık, karşılıklı da oynadık. Ancak "ortak sezonlar" tarafında maç başlayınca oyun kapanıyor. Herhangi bir hata kodu vs. de görünmüyor.

Oyunda Xbox 9. nesil gamepad kullanıyoruz. Söylediğine göre oyunun ana ekranındayken RT (r2) tuşuna basınca da oyun kapanıyor. Şu lanet olası, optimizasyon sorunlu oyunun bir muadili olsa asla uğraşmayacağız ama beraber zaman geçirdiğimiz için oynamak istiyoruz. Bu sorunla daha önce karşılaşan veya nasıl çözebileceğimiz konusunda bir fikri olan var mıdır?

İyi günler, selamlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Solo girip Clubs'ta tek başına 1 tane ayaküstü maç attı, sonraki maç yine oyundan attı. Solo bilgisayara karşı da oynayabiliyor, solo online karşılıklı da oynayabiliyoruz. Ama Coop sezon girince atıyor.
 
Online il ilgili olabir yeni format attıysa ağ ayarlarına baksın . .NET Framework güncel olmayabilir oyun içinden telli saçı kapatsın oda etki edebilir oyunun ayarları kıssın çözünürlüğü düşürsün ben FC23"ü öyle oynamıştım.

Oyun dosyalarını doğrulamakta işe yarayabilir başka bir şey gelmiyor aklıma.
 
Online il ilgili olabir yeni format attıysa ağ ayarlarına baksın . .NET Framework güncel olmayabilir oyun içinden telli saçı kapatsın oda etki edebilir oyunun ayarları kıssın çözünürlüğü düşürsün ben FC23"ü öyle oynamıştım.

Oyun dosyalarını doğrulamakta işe yarayabilir başka bir şey gelmiyor aklıma.
Oyun dosyalarını 5 kere falan kontrol ettirdi. Hatta dün oyunu komple kaldırıp sıfırdan tekrar indirip kurdu. Yine sorun devam etti.

Telli saçı da kapatmıştı. O da çözüm olmadı.

Teşekkürler.

Yardım edebilecek biri yok mu?
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı