FC 24 Paletools nasıl kurulur?

O zaman Tampermonkey scriptini kurun, eklentiye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burdakileri yaptım fakat Web App'e girince eski halinde kalıyor

Tampermonkey'i ve scripti eklenti ayarlarından aktif ettiyseniz çalışmış olması gerek şu an ben kullanabiliyorum.

Burada atmış olduğum linki yer imler inize ekleyip bastığınız zaman açılması gerekiyor. Bir dener misiniz ?
Linke tıkladığımda birşey olmuyor. Başka sekmede açınca blocked hatası veriyor. normal siteyi ekleyip basınca birşey olmadı.

Kurulum yapmadan da kullanabiliyorsunuz en güncel versiyonunu.

1. Önce Paletools'u bookmark'lıyorsunuz
2. EA FC Web Companion'a giriyorsunuz
3. Bookmark'a basıyorsunuz çalışıyor otomatik

Özelikle Android sahipleri için direkt enjekte edilmiş bir app'i de var.

Hem Web, hem iOS hem de Android için burada yazmışlar nasıl kuruluyor ve kullanılıyor:
How to use Paletools?

Not: Banlanma olayı tam olarak banlanma değil sizi 1-2 saatliğine SBC yapmaktan men ediyor diğer her şeyi yapabiliyorsunuz sonra açılıyor banınız. Soft ban yani. Bir de web'den banlandıktan sonra Android'den yapmaya devam edebilirsiniz. O ikisinin banı ayrı.

Hocam 24 de kullanmıştım soft ban hariç oyundan banlanmadım 25 de hiç denedinizmi

Kullandınızmı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…