NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.756 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #21 T A L O dedi: Hocam 24 de kullanmıştım soft ban hariç oyundan banlanmadım 25 de hiç denedinizmi Kullandınızmı hocam. Genişletmek için tıkla... Brave'de normal yer işaretlerine koydum denedim oldu.
T A L O dedi: Hocam 24 de kullanmıştım soft ban hariç oyundan banlanmadım 25 de hiç denedinizmi Kullandınızmı hocam. Genişletmek için tıkla... Brave'de normal yer işaretlerine koydum denedim oldu.
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Temmuz 2025 #22 NormalVatandas dedi: Brave'de normal yer işaretlerine koydum denedim oldu. Genişletmek için tıkla... 25 de kullanıyor musunuz?
NormalVatandas dedi: Brave'de normal yer işaretlerine koydum denedim oldu. Genişletmek için tıkla... 25 de kullanıyor musunuz?
gcx Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #23 T A L O dedi: Hocam 24 de kullanmıştım soft ban hariç oyundan banlanmadım 25 de hiç denedinizmi Kullandınızmı hocam. Genişletmek için tıkla... Tabi 25'te de çalışıyor. Oyundan ban yemezsiniz merak etmeyin, yalnızca soft ban geliyor biraz bekledikten sonra gidiyor ban.
T A L O dedi: Hocam 24 de kullanmıştım soft ban hariç oyundan banlanmadım 25 de hiç denedinizmi Kullandınızmı hocam. Genişletmek için tıkla... Tabi 25'te de çalışıyor. Oyundan ban yemezsiniz merak etmeyin, yalnızca soft ban geliyor biraz bekledikten sonra gidiyor ban.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.756 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #24 T A L O dedi: 25 de kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Haziranın başına kadar kullandım.