FC 24 PC sıfırlayınca save gider mi?

dragon3503

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC yer kalmadığı için sıfırlicam fakat FC 24 save dosyaları gider mi? Steam'den aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalar gitse bile yüklemek illaki mümkündür belgeler kısmında oyun saveleri olur genelde ben Witcher için kopyasını alıp flasha atmadan sıfırlamıştım tabii.

GTA V için bu dosyaları buldum mesela YouTube üzerinden FC 24 için bakıp flash belleğe atabilirsiniz yükleme imkanı varsa.

Arkadaşlar PC yer kalmadığı için sıfırlicam fakat FC 24 save dosyaları gider mi? Steam'den aldım.

Büyük ihtimalle gitmez bulutta saklıdır o. Ancak yine de klasörü siz manuel olarak kaydedin garanti olsun. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız kayıt dosyalarını sağ tıklayarak kopyalayın ve bir USB belleğe veya onedrivea falan atın ama o genelde otomatik yapıyor bu işlemi ben PC'ye format atmadan önce 23 oynuyordum formattan sonra 24 yükledim onun bile ayarı geçti 23'ten kol ayarları vesaire.

Folder sizerdan bakın neyin yer kapladığına gerçekten mi yani.

Arkadaşlar nasıl yapıldığı hakkında video varsa link atar mısınız çok bilmiyorum böyle şeyler save dosyaları nerede vide varsa atarsanız sevinirim

Save dosyaları bunlar mı bunları mı bir tek atacağım USB belleke

Dosya Ekleri

• 1723479836835.png
    97,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…