SingleMove
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba geçen sene ben FC 24'te eski futbolcuları falan oluşturdum. En az 15 20 oyuncu oluşturdum. Takımların en Prime halini yapmaya çalıştım. Önemli oyuncuları Prime takımlarına falan transfer ettim. Yani bunlar dışında ekstra hiçbir mod, yama yapmadım. Ama bunları yaptıktan sonra oyun kafayı yedi. Takım formaları bazen simsiyah oluyor, bazen parlıyor. Bazen formanın üzerinde X işareti oluyor. Oyuncuların ve taraftarların kaş rengi değişiyor mavi oluyor adamların kaşları. Pozisyon tekrarları falan acayip kasıyor. Ayarlardan düzeltmeye çalıştım ama olmadı. Bence oyun mekaniklerinde de sorunlar oluyor gibi ama emin değilim.
Yani bu tarz sorunlar olmaya başladı. Çok nadir eski takımlarla maç yapasım geldiği zaman açıyorum oyunu. Açtığımda da bu tarz sorunlar sinir ediyor beni.
Sorun nerede olabilir, nasıl çözülür? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bu arada Epic Games'ten almıştım oyunu.
Yani bu tarz sorunlar olmaya başladı. Çok nadir eski takımlarla maç yapasım geldiği zaman açıyorum oyunu. Açtığımda da bu tarz sorunlar sinir ediyor beni.
Sorun nerede olabilir, nasıl çözülür? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bu arada Epic Games'ten almıştım oyunu.
Son düzenleme: