Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 Epic Games'ten satın aldım XOutput kullandım fakat menüde sağa sola gitmiyor DS4 kullandım onda da çift gamepad görüyor. Sorunsuz ve güvenilir kullanabileceğim bir program var mı?
Epic Games'ten satın aldım XOutput kullandım fakat menüde sağa sola gitmiyor DS4 kullandım onda da çift gamepad görüyor. Sorunsuz ve güvenilir kullanabileceğim bir program var mı?
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 10 Ocak 2024 #2 Hocam PS4 kolu için herhangi bir program aktif etmeye gerek yok, direkt tak çalıştır kullanıyorum ben. Program açmadan denediniz mi acaba?
Hocam PS4 kolu için herhangi bir program aktif etmeye gerek yok, direkt tak çalıştır kullanıyorum ben. Program açmadan denediniz mi acaba?
Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 kassandra13 dedi: Hocam PS4 kolu için herhangi bir program aktif etmeye gerek yok, direkt tak çalıştır kullanıyorum ben. Program açmadan denediniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat aynı şekilde sağa sola gitmiyor. Lousee dedi: Denedim fakat aynı şekilde sağa sola gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada her yerde değil bazı yerlerde gidiyor sağa sola fakat bazı yerlerdede böyle saniyelik çok hızlı gidip geliyor.
kassandra13 dedi: Hocam PS4 kolu için herhangi bir program aktif etmeye gerek yok, direkt tak çalıştır kullanıyorum ben. Program açmadan denediniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat aynı şekilde sağa sola gitmiyor. Lousee dedi: Denedim fakat aynı şekilde sağa sola gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada her yerde değil bazı yerlerde gidiyor sağa sola fakat bazı yerlerdede böyle saniyelik çok hızlı gidip geliyor.