obrigado Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Selam arkadaşlar, FC 24 son güncellemesini ne zaman alacak? Hala Yamal ekli değil kariyer modunda sadece euroda var.
Selam arkadaşlar, FC 24 son güncellemesini ne zaman alacak? Hala Yamal ekli değil kariyer modunda sadece euroda var.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 3 Eylül 2024 #2 obrigado dedi: Selam arkadaşlar, FC 24 son güncellemesini ne zaman alacak? Hala Yamal ekli değil kariyer modunda sadece euroda var. Genişletmek için tıkla... Artık güncelleme gelmez FC24'e. İki hafta sonra FC25 çıkacak. Artı 0 Eksi
obrigado dedi: Selam arkadaşlar, FC 24 son güncellemesini ne zaman alacak? Hala Yamal ekli değil kariyer modunda sadece euroda var. Genişletmek için tıkla... Artık güncelleme gelmez FC24'e. İki hafta sonra FC25 çıkacak.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Eylül 2024 #3 Yeni eklenecek oyuncular FC25 ile birlikte gelecek diye biliyorum endrick, yamal vs. Artı 0 Eksi
KS KS obrigado Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 supprime dedi: Yeni eklenecek oyuncular FC25 ile birlikte gelecek diye biliyorum endrick, yamal vs. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuncu yuzleride mi eklenmez? Hala eski yuzde oyuncular. Artı 0 Eksi
supprime dedi: Yeni eklenecek oyuncular FC25 ile birlikte gelecek diye biliyorum endrick, yamal vs. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuncu yuzleride mi eklenmez? Hala eski yuzde oyuncular.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #5 obrigado dedi: Hocam oyuncu yuzleridemi eklenmez hala eski yuzde oyuncular. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam gelmez. PC'de oynuyorsanız yamayla ekleniyor. Artı 0 Eksi
obrigado dedi: Hocam oyuncu yuzleridemi eklenmez hala eski yuzde oyuncular. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam gelmez. PC'de oynuyorsanız yamayla ekleniyor.