KralExofasn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar selamlar. Ben FC24'e nasıl TFF alt liglerini oluştururum? Paralı olanlar var pahalılar kendim oluşturmak istiyorum
Arkadaşlar selamlar. Ben FC24'e nasıl TFF alt liglerini oluştururum? Paralı olanlar var pahalılar kendim oluşturmak istiyorum
poyraztadic Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 KralExofasn dedi: Arkadaşlar selamlar. Ben FC24'e nasıl TFF alt liglerini oluştururum? Paralı olanlar var pahalılar kendim oluşturmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapılacağını bilmiyorum ama tek başınıza yapmanız çok zor. Zaten yapanlar da ekipçe çalışıyor. Alt liglerdeki tüm oyuncuları kendiniz oluşturmanız lazım. Bence alternatif çözüm arayın.
KralExofasn dedi: Arkadaşlar selamlar. Ben FC24'e nasıl TFF alt liglerini oluştururum? Paralı olanlar var pahalılar kendim oluşturmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapılacağını bilmiyorum ama tek başınıza yapmanız çok zor. Zaten yapanlar da ekipçe çalışıyor. Alt liglerdeki tüm oyuncuları kendiniz oluşturmanız lazım. Bence alternatif çözüm arayın.